Hidvéghi Balázs: A gyermekeink nevelése nem Brüsszel joga

2021. július 7. 13:15
Visszautasítjuk a régi időket idéző felsőbbrendű hangnemet és gyarmatosító arroganciát – jelentette ki a Fidesz EP-képviselője.

Semmilyen irányú szexuális propagandának nem fogjuk kitenni gyemrkeinket – erről beszélt Hidvéghi Balázs az Európai Parlamentben a magyar pedofilellenes törvényről tartott vitán. A fideszes EP-képviselő hangsúlyozta: „Az önök által pocskondiázott magyar törvény egyedül a gyemrekek védelmét szolgálja és az ő mindenek felett álló érdeküket nézi”. 

Hidvéghi hozzátette, hogy a legfiatalabbakat nem szabad kitenni semmilyen irányú szexuális propagandának, rámutatva, hogy „minden más, ami ennek kapcsán elhangzik a magyar törvényről az hazugság”.

„A törvény nem érinti a felnőtteket, Magyarországon mindenki úgy él, ahogy akar, az LMBT-szervezetek szabadon működhetnek, de semmi keresnivalójuk az óvodákban és az iskolákban”

  – jelentette ki Hidvéghi.

 

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 163 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ursula szerint a magyar gyermekvédelmi törvény még az eu-orosz kapcsolatok áll is fontosabb!
Ursula irányt és arányt tévesztett.

Ursula az elején nem így beszélt, nem ilyen tervei voltak.
Megették reggelire.

Egyetlen dolgot nem értek. Mo-n egy egész jó iskolapszichológusi hálózat működik és e felett még egy un: Nevelési Tanácsadó szolgálat is van, ahol már kifejezetten magasan képzett un. klinikai pszichológusok vannak. Ha egy kiskorúnak akár csak átmeneti identitási problémái vannak lehetősége van profi szakemberekkel beszélni, nem kellenek zavaros szervezetek.

Korábban már említettem, a kifejezetten jó iskola pszichológusi hálózatot, akihez egy identitás zavaros kiskorú fordulhat. Gulyás most kapott egy hasonló kérdést, de nem említette őket. Sajnos ez azt jelenti, hogy az EMMI nem készítette fel megfelelően őket. Gulyásnak kitűnő a memóriája, ha az un. Felkészítőben említik őket, biztosan mondja, mint kitűnő érvet, hogy kihez ( szakemberhez) lehet fordulni, mert megvan a hálózat.

Az egyik korábbi hozzászólásomban írtam, hogy semmi szükség ilyen-olyan érzékenyítő szervezetekre, akkor amikor profi pszichológusok hálózata ( iskola illetve NevTan) is segíthet, annak akinek ilyen zavarai vannak. Nyilvánvalóan ezek a beszélgetések négyszemközt zajlanak.

Nem gondoltam volna, hogy valamikor könnyes szemmel fogok emlékezni Gréta baromságaira...

Elképzelésem sincs. De fogva van.

Hát, nem akadt a torkukon, az biztos.
Kíváncsi vagyok, meddig tud ellenállni a bizottság az EP agresszív követeléseinek?

Mutathatnának több erőt, ha lenne. Mármint a bizottság.

Az olasz partoknál várakozik egy francia hajó 600 migranssal a fedélzetén. Az illetékes ngo felszólította az Eu-t, hogy fogadja a migránsokat!
Ez lenne a jövő: álcivil szervezetek mondanák meg a politikusoknak, mit várnak el tőlük. Kíváncsian várom ennek a történetnek a végét.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés