Orbán Viktor: Ez egy gyermek- és szülővédelmi törvény

2021. június 24. 16:53

Orbán szerint annak eldöntése, hogy a gyermek hogyan és miképpen ismerkedik meg a szexualitás kérdéskörével, kizárólag a szülő dolga.

2021. június 24. 16:53
null

„Megvédjük a gyermekek és a szülők jogait!” – írta közösségi oldalán Orbán Viktor. A magyar kormányfő egy videóhoz írta ezt az üzenetet, melyben a brüsszeli uniós csúcsról jelentkezett be. 

Mint a kormányfő fogalmazott: a sok vitát kiváltó gyermekvédelmi törvényben szó sincs arról, hogy az a homoszexualitásra vonatkozna. 

Ez a törvény nem erről szól. Ez a törvény a gyermekek neveléséről szól, bármilyen szexuális tartalmú neveléséről.”

Orbán Viktor azt mondta: annak eldöntése, hogy a gyermek hogyan és miképpen ismerkedik meg a szexualitás kérdéskörével, kizárólag a szülő dolga. Az államnak pedig az a feladata, hogy megteremtse annak a feltételeit, hogy ezeket a jogokat a szülők gyakorolhassák. 

Ez egy gyermek- és szülővédelmi törvény”

– szögezte le a magyar miniszterelnök.

Nyitókép: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geyza1947
2021. június 27. 10:54
Eleve nem az, mert a két témát nem lehetett volna szabad egy törvénybe összemosni ! Orbán ezt szándékosan tette, hogy ismét odacsapjon !
Kriszta67
2021. június 25. 20:59
Ez most akkora háború lesz mint a 2015-ös. Akkor náci fasiszták voltunk most homofóbok. Ezzel a törvénnyel mindenki egyetért, de a jobboldali médiát nem fogyasztó emberek most ennek a sivalkodásnak köszönhetően értesülnek róla hogy van olyan hogy lmbtq lobbi, gyerekeknek nem-átalakító kezelés, stb. Most veszik döbbenten tudomásul, hogy mindenféle aberrált emberek járkálnak be a gyermekintézményekbe a Soros szervezetek megbízásából. Zseniális Orbán. Minél jobban sivalkodnak annál többen jönnek rá hogy mi a 22-es választás tétje. Kérem szépen kedves eus elvtársak és elvtársnők, még egy kis migránskvóta erőszakolást is tessenek produkálni, hogy meglegyen megint a kétharmad.
Pitypangocska
2021. június 25. 13:45
A Miniszterelnökünknek teljesen igaza van. Egy jottányit sem szabad engednie az álláspontjából, mi támogatásunk pedig az erőt adja Számára. Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok! Hajrá Orbán Viktor!
files32
2021. június 25. 11:42
Jól megszopatták a gecit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik