Október 23-án jön a Békemenet

2021. június 24. 13:23
Bayer Zsolt szerint hatalmas szavazóbázis áll a kormánypártok mögött, ez a bázis meglehetősen mérges, mert folyamatosan provokálja őket a baloldal.

Csütörtök délután tartott sajtótájékoztatót a CÖF-CÖKA alapítvány, a hat főszervező a sajtótájékoztatón bejelentette, a koronavírus-járvány leküzdése után idén meg tudják tartani a Békemenetet, az utóbbi évek legnagyobb jobboldali vonulását, ahol rendre százezrek szoktak megjelenni, hogy kiálljanak a jobboldali értékek mellett. Az idei Békemenet október 23-án lesz megtartva – tudósít a Pesti Srácok.hu.

Csizmadia László, a CÖF elnöke kijelentette, nagy örömére szolgál, hogy újra meg lehet tartani a jobboldal legnagyobb, rendszeres vonulását. Egyben bejelentette, hogy az idei Békemenet október 23-án lesz megtartva. Csizmadia László elmondta, az apropót a 15 éves őszödi beszéd, az azt követő tüntetéssorozat és az azt leverő rendőrterror szolgáltatja.

„Európa hallgatott, mikor az emberekre támadtak, koncepciós eljárások miatt sok család ment tönkre, amiért Gyurcsány Ferenc a felelős és ő most hatalomra készül. Emlékezni kell az áldozatokra és emlékeztetni kell, hogy milyen időszak volt ez. Legyünk ott mindannyian a Békemeneten, soha nem látott sokasággal emlékezzünk a 2006-os eseményekre” – mondta.

„Engedtünk a népakaratnak, a tökéletes dátum az október 23. nemzeti ünnep”. Ezek már Bayer Zsolt szavai.  A publicista beszédében kiemelte, hatalmas szavazóbázis áll a kormánypártok mögött, ez a bázis meglehetősen mérges, mert folyamatosan provokálja őket a baloldal. Állítása szerint hosszú hónapok óta kérik a jobboldali szavazók őket, hogy legyen Békemenet, hogy meg tudják mutatni az erejüket, hogy mennyien is vannak.

Nyitókép: MTI Fotó, Bruzák Noémi

Összesen 244 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Soha sem voltam még békemeneten. De el kell menni, mert meg kell mutatnunk, hogy nem kérünk a nyugat demokrácia importjából és nem kérünk a nyugat hülyeségeiből.

"Csak annak, aki több pénzt ad"
Pontosan. Sorosnak is meg kell mutatni. Az olimpia vásárló franciáknak is.

A birkalegelőket nem kell telepíteni, te sükebóka!

A Békemeneten nem szoktunk üvölteni!
A mi Békemenetünk családias.

Az utolsó kettőnél azt hittem, hogy nem leszünk sokan. Aztán, ahogy összeért a tömeg!!!! Fantasztikus élmény volt! :))

Mandis fideszesek! Egy kis névsorolvasás! Ugye mindannyian ott leszünk?! Mert miénk a grund és ezt nem adjuk fel! :)

https://www.youtube.com/watch?..

Az első mondatod a moslékosok nótája, az utolsó értelmetlen.

A kb. az miért is ne lehetne 3 vagy 2,8 millió?

Úgy látom, hogy neked vannak elvtársaid, nem nekem.

Ezt írta: "a fidesznek kb. 3 millió biztos szavazója van"

Körülbelül, érted? Körülbelül.

És hányan elfelejtik, hogy lehet dobálózni a Nagy Szavakkal, de csakis a szavazatok számítanak...

Tudod szegény anyukám mindig azt mondta, hogy olyan szegény soha nem volt, hogy ígérni ne tudott volna. Amúgy a saját hibájából tanul az ember a legjobban.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés