Gratulált a magyar válogatottnak Novák Károly Eduárd romániai sportminiszter

2021. június 24. 13:05

Facebook-bejegyzésben fejezte ki elismerését az RMDSZ-es politikus.

2021. június 24. 13:05
null

Gratulált a magyar labdarúgó-válogatottnak Novák Károly Eduárd romániai sportminiszter az Európa-bajnokságon mutatott teljesítményéhez.

A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) javaslatára tavaly decemberben a román kabinetbe kinevezett kerkékpározó paralimpikon egy Facebook-bejegyzésben fejezte ki elismerését csütörtökön. Azt írta, hogy gratulál a magyar válogatottnak, amely „szédületesen” teljesített az Európa-bajnokságon. Hozzátette: örül nekik, mert azt bizonyítják, hogy „jó szervezéssel ott lehet lenni a nagyok között”.

Rámutatott: azt szeretné, hogy a Román Labdarúgó Szövetség komolyan kielemezze a román futball helyzetét, találják meg, illetve oldják meg a problémákat. A miniszter leszögezte: hiszi, hogy Romániának is helyen van az Európa- és világbajnokságokon. A jelenleg zajló, részben budapesti és bukaresti rendezésű Európa-bajnokságra nem jutott ki a román válogatott, amely legutóbb az 1998-as világbajnokságon, majd a 2008-as és a 2016-os Európa-bajnokságon szerepelt.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Biró István

Kapcsolódó cikkek

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kanmacska
2021. június 24. 20:13
Te tényleg nem tudod, hogy a magyarok most benne vannak a román kormányban? Hogy a sportminiszter magyar? Muszáj neked megszólalni, ha ilyen sötét, libsi gyökér vagy?
formaegy
2021. június 24. 17:37
Köszönjük! Mi is büszkék vagyunk a fiúkra!!!!!!!!! Hihetetlen magyar szívvel álltak ki a pályára, és az a küzdelem amit csináltak csak a tisztelet, megbecsülés, elismerés feléjük! Hajrá fiúk! Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok! Itt a nyertesek ti vagytok! Küzdelemben, becsületes helytállásban, kemény csatákban, erőn felüli odaadásban! Nagyon büszkék vagyunk rátok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik