Szivárványos zászlóval rohant be a pályára egy férfi a magyar himnusz alatt

2021. június 23. 21:45

Az akciót az élő közvetítésben nem mutatták.

2021. június 23. 21:45
null

A magyar himnusz alatt rohant be a pályára egy szurkoló szivárványos zászlót lengetve. Az akció alatt két biztonsági futott utána, majd a felezővonalnál sikerült utolérniük, ahol a férfi lefeküdt a földre. A performanszt a kamera nem mutatta.

Mint korábban arról beszámoltunk, több kezdeményezés is indult annak érdekében, hogy szerdán szivárványszínnel világítsák ki a müncheni stadiont, ezzel tiltakozva a kiegészített pedofilellenes törvény ellen. Az UEFA végül letiltotta az akciót. 

Kép forrása: Fotó: Alexander Hassentsein / Pool / AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2021. június 25. 11:57
A stadiont száz évre be kell záratni. Hallod, UEFA, meg FIFA?
Pista6
2021. június 24. 22:50
Szégyen! Minden eszközzel minket támadnak! Véletlenül beosont, nem vették észre a rendezők..... Hihető.... Hogy biztosították a játékosok épségét a rendezők? Mi lett volna ha teltházas a meccs? Mocskos libernyákok lezsírozták hogy magyar himnusz közben bemenjen! Remélem az uefa jól megbünteti ezért a németeket!
Osztap Bender
2021. június 24. 18:01
A helyzet az, hogy Puskásék szerintem ott helyben elverték volna a buzit a kezdőkörben.
kissbarni
2021. június 24. 17:21
1. Feltűnési viszketegség 2. Provokáció 3. Alinsky...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik