Milo Yiannopoulost nem ugatják meg a kutyák, amióta nem meleg

2021. június 23. 11:22
Milo Yiannopoulos, az ismert jobboldali kommentátor aki Lauren Chennek adott interjújában „ex-melegnek” vallotta magát, most keresztény megtérésének élményeit taglalja egy podcaston.

Milo Yiannopoulos Lauren Chennek adott interjújában „ex-melegnek” vallja magát, és úgy döntött, hogy férjét „háziasszonnyá” fokozza le. Legutóbbi videójában arról beszélt, hogy mióta heteró, a kutyák nem ugatják meg, ezt pedig Isten jelének tekinti.

 

 

A 36 éves jobboldali influenszer márciusban adott interjújában a LifeSite jobboldali keresztény sajtóorgánuban szexualitásának és családi állapotának megváltozását.

Yiannopoulos úr azt állította, hogy a múltban csak azért volt meleg, mert „egy szókimondó és jóképű konzervatív megőrjíti a liberálisokat”.

„Amikor azt mondtam, hogy gyerekkoromban azért lettem homoszexuális, hogy anyámat gyötrjem, nem teljesen viccből mondtam” – mondta Yiannopoulos úr, aki a szexuális viselkedést az interjúban „életmódnak” nevezte.

„Én csak a nyilvánosság előtt játszottam el komolyan ezt a szerepet, amikor láttam, hogy mennyire megőrjíti a liberálisokat, hogy egy jóképű, karizmatikus, intelligens meleg férfi szenvedélyesen ünnepli a konzervatív elveket” 

– mondta Yiannopoulos. Hozzátette, hogy a „konverziós terápia támogatására” összpontosít, arra a sokat támadott gyakorlatra, amelyet az Egyesült Államokon kívül számos országban tiltanak, és Amerikában 20 államban tiltják kiskorúakkal kapcsolatban.

„Tekintettel új lelki elfoglaltságaimra, a következő évtizedben szeretnék segíteni a médiában a konverziós terápiának nevezett módszer rehabilitációjában”

A volt Brietbart szerkesztő elismerte, hogy férje nem biztos, hogy örül annak, ha a „háziasszony” szerepét bízzák rá, bár állítólag a „Veszélyes” című könyvében márt utalt arra, hogy a jövőben „heteróként coming outolhat”, a LifeSite-nek adott interjú az első amelyben magát „ex-melegnek” nevezte. 

Nem ugatják meg a kutyák

Milo Yiannapoulos júniusban Rick Wilesnak nyilatkozott, és bevallotta, ki és mi hajtotta át azon a vonalon, hogy a homoszexualitás életet válassza. Milo őszintén beszél a homoszexualitásról történú lemondásról, melegházasságának felbomlásáról, és „egyenes emberként történő gyógyulása útjáról, legfőképen pedig mélyülő kapcsolatáról beszél Jézus Krisztussal.

„Amikor bejelentést tettem arról, hogy »ex-meleg vagyok«, az első dolog ami történt, ami meg fog nevettetni, de igaz, hogy a kutyák nem ugattak rám. Ez olyan hülyén fog hangzani, de én csak így gondolom, hogy Isten kinyilatkoztatja magát nekünk, igaz? Ez csak az én tapasztalatom” – hangzik el. 

„Milo Yiannopoulos szélsőjobboldali provokátor most azt állítja, hogy ex-meleg, és mint meleg férfi, én egy kicsit megkönnyebbülten sóhajtok fel” – írta a Twitteren a baloldali meelg aktivista és színész, George Takei. 

 

Ellentmondásos megjegyzései miatt Milo Yiannopoulost a Twitter és a Facebook állandó tilalommal sújtotta 2019-benm, miután úgy vélték, hogy „megszegte a gyűlöletbeszédre vonatkozó szabályokat”. Ezt követően kisebb, konzervatív online platformokra szorult, és súlyos anyagi problémákkal kellett szembenézzen.

Összesen 44 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés