Eljött az ideje a józan ész lázadásának

2021. június 23. 17:34

Gajdics Ottó
Magyar Nemzet
Hiába támadja a szivárványos banda a gyermekvédelmi törvényt, a valós tényeken, szilárd hiten alapuló véleményünket nem adjuk föl.

„Amikor a magyar miniszterelnök lemondta németországi utazását, mert az uniós csúcsra kellett mennie, a Die Welt című német lapban kaján találgatás indult meg arról, mi lehetett Orbán Viktor döntésének igazi oka. Nézzük hát, kik is azok az idióták, akik a Die Welt szerint állítólag elérték, hogy hazánk kormányfője – aki nem mellesleg szenvedélyes focirajongó, és érdemei is elévülhetetlenek abban, hogy ismét van értelme izgulni egy német–magyar mérkőzés előtt – lemond a személyes részvétel lehetőségéről egy ilyen jelentőségű eseményen.

Nevezzük őket röviden szivárványos bandának. Politikusok, aktivisták, sportszakemberek, médiamunkások (ideértve a Welt propagandistáit is!), akik az LMBTQ-szervezetek színes leplébe burkolózva a labdarúgó Európa-bajnokságot, a sportot, a sportolókat övező rajongást és szeretetet akarják alantas propagandacéljaik szolgálatába állítani. Alantas, mert nem nyíltan, nem bevallottan, hanem sunyi módon próbálkoznak – szolidaritásról, szeretetről, a kirekesztés elleni kiállásról papolnak, de csírájában fojtanak el minden ellenkező hangot, és kirekesztenek, fóbiásnak, nácinak, fasisztának bélyegeznek mindenkit, aki mást gondol, mint ők. És üres propaganda, amivel érzékenyítenek bennünket, mert egyikük sem olvasta a magyar gyermekvédelemről szóló törvényt, egyikük sem kérdezte meg a magyar kormányt, tényleg az van-e benne, amit magyarországi elvtársaik a fülükbe súgtak, egyáltalán nem érdekli őket az igazság.

Lázadjunk föl hát a józan ész nevében ellenük. Idióták ők a szónak abban az értelmében, hogy lemondtak a saját véleményük kinyilvánításának jogáról, és fontos ügyekkel csak mások által rájuk tukmált gondolatok mentén hajlandók foglalkozni. Azt lesik a politikában is, mi a trendi, mit diktálnak kenyéradó gazdáik, és azzal sem törődnek, ha az uralkodó állásponttal szemben minden porcikájuk berzenkedik.

Lázadásunk első jele legyen az, hogy szembeszállunk velük. Aki nem akar idióta lenni, annak kötelező saját, akár sajátos álláspontot kialakítani a világ dolgairól. Ehhez pedig tájékozódni, gondolkodni kell, és soha nem sodródhatunk a könnyebb ellenállás irányába. A valós tényeken, szilárd hiten alapuló véleményünket pedig akkor sem adhatjuk föl, ha nem a németek, de az egész világ jönne ellenünk. És legyen bármi a meccs eredménye, így kell élnünk holnap is. Úgyhogy, hajrá Magyarok!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 44 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés