Már a Gyurcsány-párt képviselője is a dugókra panaszkodik

2021. június 23. 08:04

Arató Gergely szerint „folyamatos a közlekedési káosz, a dugók”.

2021. június 23. 08:04
null

Gyurcsány Ferenc pártjának képviselője szerint is

Kőbánya-Kispesten és a kerületeink többi közterületén nincsen rend. Rosszak az utak, folyamatos a közlekedési káosz, a dugók”

– fogalmazott közösségi oldalán megosztott videójában a DK képvielője.

Hetek óta szenved a főváros dugóktól

Mint arról lapunk is folyamatosan beszámol, nagyjából a hónap eleje óta soha nem látott dugók alakultak ki a főváros több pontján, melyek okai a biciklisávok mellett több elkésett beruházás, felújítás egyidőben történő elkezdése. Bár Karácsony kabinetfőnöke az Astoriára mutogatott, valamint maga Karácsony Gergely főpolgármester hárítaná a felelősséget,

Legutóbb Gundel Takács Gábor adott hangot nemtetszésének. Az egykori tévés azt kritizálta, hogy a Lánchíd lezárása miatt amúgy is megnövekedett reggeli csúcsforgalom a megfelelő időpont a táblák csíkozására. Valószínűleg lehetett vona úgy koordinálni ezt a feladatot, hogy nem a reggel autózókat akadályozzák a közlekedésben.

Gundel Takács egy ironikus „Köszi”–vel zárta a bejegyzését.

 

Nyitóképen: Arató Gergely DK-s képviselő felszólal a 2022-es költségvetési törvényjavaslat általános vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. május 19-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Kapcsolódó cikkek

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kovászos cipó
2021. június 23. 15:00
Dudálni mikor fognak a dugók miatt?
Lenyeg Telen
2021. június 23. 12:19
Na vicces.. jól értem, a libsi kifogásolja a híres libsi szakértelmet? :)
Magnólia
2021. június 23. 12:05
Képmutató senki, hiszen így tudjátok elhitetni a híveitekkel, hogy mennyivel alkalmasabb a tömeggyilkos unoka mint a tesze-fosza politológus. Bözsi már alig várja hogy főpolgi lehessen, érdekes hónapok jönnek. Ki ígérte meg a dugódíjat, és mikor, tudja valaki? Kinek az érdeke ez a kupleráj butapesten, vagy ahogy a jobbikosok hívják? A kb. 40 ezer idegen akik leszavazott erre a vékony magas aljasra, már régen nincs itt, hogy élvezze a tettét.
fogas paduc
2021. június 23. 12:04
A dugókat ők találták ki. Egymásközt röhögnek a markukba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik