Köszönjük a reklámot!

2021. június 19. 9:17

Karácsony Gergely
Facebook
A kormány bizonyos szereplői most előszeretettel posztolnak a Lánchíd felújításáról és a Lánchíddal kapcsolatos munkálatokról.

„A kormány bizonyos szereplői most előszeretettel posztolnak a Lánchíd felújításáról és a Lánchíddal kapcsolatos munkálatokról. Egy kicsivel több együttműködési szándéknak és támogatásnak jobban örültünk volna, ugyan köszönjük a reklámot, de jobban szeretnénk, ha véletlenül sem keltenék azt a benyomást, hogy ők itt Budapesten bármilyen munkálatokat elősegítettek volna, hiszen tudjuk, éppen ellenkezőleg történt.

Most azt állítják, hogy ők kisegítettek bennünket azzal, hogy a Magyar Hajózási Társaságon keresztül hajókat indítottak, amelyek a budai oldal és a pesti oldal között járnak. A Lánchíd gyalogos lezárása után valóban szükség lehet a hajókra, amelyekkel megkönnyítjük a gyalogosan közlekedők életét, erről azonban a főváros gondoskodott. A BKK és a MAHART kötött megállapodást arról, hogy újra indítjuk a hajókat a Dunán. A kormány szerepe ebben legfeljebb annyi, hogy a hajókat egy állami cég biztosítja a számunkra.

Egyébként a hajók június 4-én kerültek forgalomba, szeretettel várunk mindenkit, próbáljátok ki! Egészen különleges élmény innen csodálni városunkat!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 66 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Wau, es micsoda szovegei voltak Gyurcsanynak! Azt hittem, sajat maga talalta ki -mezitlab- azt a sok hulyeseget, amit anno a hiveivel megetetett, de ugy latszik, mar akkor sem volt meg erre sem kepes. A Geri meg a Klara a boszorkanykonyhaban tomte a fejet a szaz meg szaz ponttal es trukkel. Megcsinaltak!
Szep!

Van az arcán bőr: FIZETÉST FELVENNI ezért az aljasságért.
Munka ohne, facebook ∞.

Dehogy.
Lótifuti beszámlázó "tanácsadó" volt.

Apropó, nagypofájú hazug Karácsony:
HOL VAN A KÍNÁNAK ÍRT LEVÉL?
13. NAPJA NINCSEN MEGÍRVA.
NOS?

(Ballibek is megválaszolhatják, hoat4-et is beleértve!)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés