Szivárványos átverés

2021. június 18. 9:09

Kincses Krisztina
Magyar Nemzet
Ismételten kérünk benneteket: hagyjátok békén a gyermekeinket!

„Miközben a legtöbb nyugati ország tárt karokkal fogadja az LMBTQ-propagandát a gyermekekre erőltető szervezetek »érzékenyítését«, addig a magyar kormány a többségi társadalom értékrendjének megfelelően, törvényi úton szab gátat ezen szervezetek gyermekeket célzó, sunyi ideológiai befolyásszerzése ellen.

Az igazság az, valójában fogalmunk sincs, hogy a szóban forgó szervezetek honnan veszik, hogy a társadalom nagyobb része – amely ugyanúgy szülőkből és gyermekekből áll – azt szeretné, ha liberális szervezetek ideológiai alapon nyújtanának felvilágosítást, illetve hogy a média felületein azonos nemű párok enyelgését, szexuális együttlétét vagy az akár drasztikus beavatkozások által történő nemváltást népszerűsítsék.

Ha másnak nem hiszünk, saját gyermekkori tapasztalataink igazolják: a fiatalok egy bizonyos életkor előtt nem képesek megfelelően felfogni és befogadni a médiában látott (eltérő és egynemű emberek közötti) szexuális tartalmakat, és ez nem változik meg attól, hogy néhány harcos liberális füléhez tölcsért ragasztva mantrázza a meglévő több mint ötven nemi identitásból való választás lehetőségét. A korok változhatnak, a társadalom fiatalokat célzó átnevelése azonban nem magyarázható semmilyen »haladó« vagy »modern« eszmével.

Arról nem is beszélve, hogy még ha a gyermekeknek nincs vagy nem is lehet beleszólásuk abba, hogy milyen informá­ciók jussanak el hozzájuk, a szülőknek igenis joguk van eldönteni, hogy kik és milyen felvilágosításban részesítsék gyermekeiket. Mikor facsarták ki olyan mértékben az emberi jogokat, hogy ideológiailag elkötelezett tőkések által pénzelt liberális szervezetek kötelezővé tehetik az érzékenyítést? És miért bűn, ha a többség jogait is képviseli valaki – jelen esetben az állam?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 28 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kérés már vót, nem hatott. Ideje másképp hozzáállni a kérdéshez.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés