Orbáni „maffiaállamról” beszélt Soros György

2021. június 18. 8:01
„Amikor 30 évvel ezelőtt a CEU-t megalapítottam, úgy hittem, hogy az Európai Unió magának a nyílt társadalomnak a megtestesülése, és követendő példa a világ számára” – fogalmaz a milliárdos.

Online bejelentkezéssel üdvözölte június 18-án az immár nagyrészt Bécsbe költözött Közép-Európai Egyetem (avagy a CEU) végzőseit Soros György, az egyetemet megalapító amerikai-magyar milliárdos – írja az azonnali.hu.

A beszéd szövege az egyetem honlapján előre megjelent. A köszöntőből nem maradt ki a Magyarországon és az Európában kialakult politikai helyzettel kapcsolatos véleménynyilvánítás sem.

„Kétségtelenül eseménydús és tapasztalatokkal teli éveken vagytok túl. (…) megismerhettetek két országot is:

Magyarországot, amelynek vezetője büszke arra, hogy feltalálta az illiberális demokrácia fogalmát, de aki a legtöbb ember szerint inkább egy maffiaállam alapítója,

és Ausztriát is, ami az Európai Unió egyik működő demokráciája” – fogalmazott beszédében Soros.

A köszöntőben természetesen a nyílt társadalomról, valamint az Európai Unióról is esett szó. 

Amikor 30 évvel ezelőtt a CEU-t megalapítottam, úgy hittem, hogy az Európai Unió magának a nyílt társadalomnak a megtestesülése, és követendő példa a világ számára.

Azóta a történelem nagy fordulatot vett, a rossz irányba fordult.” 

Soros szerint a tekintélyuralmi rendszerek egyre erősebbek lesznek. „Nekünk azért kell dolgoznunk, hogy ezt a trendet meg tudjuk fordítani” – tette hozzá.

A beszéd utolsó részében Kína és a mesterséges intelligencia került fókuszba. A milliárdos szerint 

a mesterséges intelligencia olyan, ellenőrzésre alkalmas eszközöket produkál, amelyek nagyban segítik az olyan rezsimeket, mint Hszi Kínája, de amelyek a mi társadalmainkra is halálos veszedelmet jelentenek.

„Kína szerepe, a növekvő egyenlőtlenség és a klímaváltozás azok a problémák, amelyekkel a CEU diplomásainak szembe kell majd nézniük, bárhová is kerülnek. Az új problémákra új megoldások kellenek, és ez ki is jelöli számunkra munkánkat” – zárult a beszéd érdemi része.

Címlapképen: A CEU által közreadott képen az intézmény alapítója és tiszteletbeli elnöke, Soros György üzletember beszédet mond az egyetem bécsi campusának megnyitóján.

Kép forrása: MTI/CEU/Végel Dániel

Összesen 216 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Miért van az, hogy közülünk, zsidók közül is sokan utáljuk, mint a zsidóság , az emberi civilizáció, a hagyományos értékek árulóját, rombolóját. Izraelben is az ellenségek közé sorolják, nem alaptalanul. Milyen jogon avatkozik be más országok belügyeibe? Milyen jogon bomlaszt jól fizetett ügynökhálózatai révén? A legtöbbet tesz azért, hogy bennünket, zsidókat utáljanak, gyűlöljenek.

Európában Magyarországon élhetünk a legnagyobb biztonságban, itt virágozhat legjobban a zsidó vallás, kultúra.

"Ez az ember eleve a megtestesült gonosz."
Csak egy a sok közül, de kétségkívül a legveszélyesebb.
Mint zsidó vagyonok 1944-es menedzselője, friss bevándoroltként a MÉLYÁLLAM tökéletesen, 1000%-ban, a végtelenségig zsarolható és ZSAROLANDÓ célpontja lett.
Csak teszi, amit parancsba kap, a milliárdokat a züllesztéshez, félrevezetéshez, a dezinformált, tudatkorcsosított társadalom létrehozására.
Ez az az út ugyanis, az egyetlennek gondolt menekülőút:
a züllesztett, félrevezetett, dezinformált, elkorcsosított világ,
amely a rothschild-társaságot megmentheti a felkoncolástól.
Ezért történik minden, a szivárványcsaládoktól, transz és még transzabb gender, zoofilia, pedofília, BLM-térdelés, Antifa-tombolás ecetera...
HOGY A VILÁG VESZÍTSE EL A TERMÉSZETES ÍTÉLŐKÉPESSÉGÉT.
Soros végül is - mivel elvállalta, csinálja - egy POLITIKAI PEDOFIL, a legaljasabb fajtából.

Soros önmagáról:
„Valamifajta istennek képzeltem magam” – írta Soros György magáról. „Igazság szerint már gyerekkorom óta voltak bennem erős messiás elképzelések, amikről tudtam, hogy kordában kell tartani, máskülönben bajba sodornak engem.
(Los Angeles Times, 2004. október 4.)

Az öreg kriptaszökevény nyomja a szájába adott hazug ideológiát. A "nyílt társadalom" elmélete Soros-ideológiájának téves dogmája, mely a felforgató-kizsákmányoló gazdasági nyomulása fedésére szolgál.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés