Szégyelljétek magatokat! El a gyerekektől!

2021. június 15. 11:41

Tibi atya
Tibi atya blogja
Nem lehet ezentúl szivárványpropagandát terjeszteni gyerekeknek az iskolában, ezért tegnap tüntettek. Biztos, hogy a szivárványszektának ezért kéne tüntetnie?

„Nem csak az, hogy ti pofáztok állandóan arról, hogy kinek kitől kell elhatárolódnia, és ha nem, gyűlölettevékenységet végez. Nem csak az, hogy a csapból is folytok, hogy a sportcipőtől a vécécsészéig mindent veletek adnak el, miközben ezek nem csak a társadalom néhány százalékát kitevő, marginális szexuális kisebbségek termékei, hanem mindenkié. Nem csak az, hogy idehaza is előnyöket élveztek a multinacionális cégek előmenetelében. Nem csak az, hogy amikor rólatok van szó, mindig mélyanalízist kell végezni, és ha a legapróbb különbségek is felmerülnek, titeket már nem szabad "összemosni" senkivel, míg ti vígan mostok össze bárkit a 20. század legnagyobb népirtó diktátorával a legapróbb (vélt vagy valós) hasonlóságért is.

Hanem az, hogy ezek számotokra teljesen természetesek. Nektek szabad, nekünk nem. Mert szerintetek vannak egyenlők és vannak egyenlőbbek-

Az egész mozgalmatok nem szól másról, minthogy a botrányos viselkedésetekkel és a határt nem ismerő magamutogatásotokkal a nyilvánosság minden négyzetcentiméterében másodsorba rendeljétek a fogyasztói társadalom valós kérdéseit: a generációs osztályproblémákat, a huszonéves korosztály általános lakhatási válságát és a reproduktív erőforrásaitól elidegenített heteronormatív többségi társadalom gyermekvállalási nehézségeit. Azokat a problémákat, amikért nem kis részben a szponzoraitok felelnek.

A közösségeitekben az önkritika nem merülhet és nem is merül fel. És ezzel nektek nincs semmi problémátok. Nekem meg ez a problémám veletek. És még egyszer, nem a homoszexualitással általában, hanem veletek, akik a homoszexualitás fogalmát is a saját torz, de ma már megkerülhetetlen képetekre formáltátok a közgondolkodásban. Semmilyen célotokat nem támogatom, mert semennyire sem vagyok hajlandó legitimálni az eszközeiteket. Dicsértessék!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 43 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Dehogy. Ott vannak a balos toposzok: osztályfeszültség, fiatalok lakhatása stb. Egyedül ezt a homi lobbitokat nem bírja benyelni.

Nincs érv, így az embert támadod? Hű vagy a bolsi hagyományokhoz.

A homokosok is egy jól körülhatárolható kisebbség fogjai lettek, mint nálunk a cigányság az szdsz-é.

Mi történt ezzel a facebook profillal?
Egész normális posztjai is vannak már egy ideje.

jön egy hosszú szöveg, ami nem egyezik a világnézeteddel. sőt, kifejezetten támadja azt. most mi legyen? huhh, végre fel van oldva a dilemma! ráhúzod, hogy orbánista (sőt, náci). ami pedig továbbegyenlő azzal, hogy nem ember, ergo nem kell sem érvekkel vitatni az állításait, sem emberszámba venni.
megnyugszol, hátradőlsz. megvédted az eszmerendszert.

(ui: olvasd el esetleg az egész szöveget, pont arról ír, hogy mennyire vita képtelenek vagytok. mindenki náci, aki nem ért egyet veletek. köszi, hogy illusztráltad :) )

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés