Bujkálnom kell, mint az éjszakai állatoknak?

2021. június 14. 15:47

Milanovich Dominika
Dívány.hu
Tegnap óta én is folyton a sírás határán vagyok, rohadt megalázó ez a pedofiltörvény.

„Nem látom a templomot, a parkot, alattunk a boltba, munkába igyekvő embereket. Csak ülök, és bámulom, hogyan pattogott le az erkély korlátjáról a festék. Ezt csinálom húsz perce. Hogy vagy, Babám, lép ki hozzám a Szerelmem, Aki Szintén Nő. Péntek reggeli álmos fej, kockás pizsi. Két bögre kávé van nála, az egyiket leteszi elém az asztalra. Még mindig olyan, mintha lenyomtak volna a víz alá, válaszolom. Tegnap óta én is folyton a sírás határán vagyok, rohadt megalázó ez a pedofiltörvény. Mi közünk nekünk ehhez? Nyilván semmi, szorítom meg a kezét. Hallgatunk. Lehet, kár volt elvállalni a cikket, sóhajtom. Olyan jó lenne lelépni pár napra, vagy sorozatokat nézni. Tudomást sem venni az egészről. Biztos kitalálsz valami jót, mosolyog rám. Van már ötleted?

Legszívesebben leírnám, mekkora szarháziak. Csak káromkodnék, meg üvöltenék, de azt nem lehet. Hétfőn fog megjelenni a cikk, szóval nem én leszek a leggyorsabb. Mondjuk, sosem én vagyok a leggyorsabb. Tényleg nem, Babám, nevet, kétoldalt megjelennek arcán a gödröcskék. Tudod, szeretném valahogy átélhetővé tenni. Annyira unom, hogy mindig onnan kell kezdeni, kik a transzok, a melegek, a leszbikusok, a biszexuálisok. Most megint magyarázzam el, hogy a pedofília teljesen más, mert az a gyerekek iránti szexuális vonzalom? De azt sem akarom, hogy tele legyen lózungokkal. »Én olyan világban szeretnék élni, ahol…« Jesszusom, amennyiszer én már ezt hallottam. És mi lett belőle? Pfff. De kuncsorogni sem szeretnék, vagy azt bizonygatni, hogy ugyanolyan vagyok, mint bárki más. Nem, nem vagyok ugyanolyan. 

Nem házasodhatok össze veled, és nem fogadhatunk örökbe. Igazságtalan, szemét dolog, süti le a szemét a Szerelmem, Aki Szintén Nő (röviden hívjuk Szaszinak). Mostanában még attól is félek, amikor megölelsz az utcán, teszem hozzá. Tényleg? Ezt nem is mondtad. Engem annyira nem érdekel, ki mit gondol, lepődik meg. Hát én azért mindig figyelem a szemem sarkából, van-e valaki, akinek nem tetszik, hogy együtt vagyunk. Akiből kinézem, hogy egyszer csak odalép, beugat, vagy szó nélkül leköp, felpofoz. Totál kimerítő ez az állandó készenlét. És ez még a főváros, érted. Fel vannak hergelve az emberek. Mire befejezem, megkondul a harang. 8 óra, hosszan zúg, kivárjuk. Na de vannak dolgok, amiket mindenképp bele kell írni a cikkbe. Szeretnéd együtt összeszedni őket, ajánlja Szaszi. Előbb gyere, hozzunk ki egy kis reggelit, mondja, enni csak kell valamit.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 268 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem kell bujkálnod, de a jó ízlést be kell tartanod, mint a maguk módján a heteróknak. Kár itt üldöztetést vízionálni, mert Magyarországon minden értelmesen megadható joguk valóban létezik.

És akkor jöjjön a világos beszéd:
Moshe Maya rabbi az izraeli parlamentben leszögezte: a Halakha törvénye szerint a homoszexualitás büntetése: halál.
Forrás: Ze'ev Chafets: Real Torah Judaism, The Jerusalem Report, 1996. január 25, 18.old.

"A Halakha (a zsidó törvény) megszabja, hogy a leszbikust nem kell halállal büntetni, mint a férfi homoszexuálist, sőt még pappal is köthet házasságot. Viszont tettéért fegyelmi büntetés jár: megkorbácsolás."
Forrás: Maurice Lamm: The Jewish Way of Love and Marriage (A szerelem és a házasság zsidó módja), Harper, 1980, 67.old.

Ja, így ez ugrott be nekem is. :))))
Azért péntek reggel az emberek többsége még ma is MUNKÁBA INDUL...

Ez a te magánügyed, mit kérkedsz vele?
Ha nem írod meg nem tudjuk meg soha, mert kit érdekel?
Nem kell az utcán csókolóznotok ha félsz, hogy leköpnek, mert undort keltesz másokban.

aki a szerelmem babam meg hasonlo csopogos szavakat raadasul csupa nagybetukkel is irja, azt mar csak ezert is pofanbasznam szivlapattal, szexualis orientaciotol teljesen fuggetlenul...

Ezért nincs Izrael az EU-ban, hanem csak sportban és zenében indulhat?

A térkép szerinti Izrael miért van zenében és sportban az európai versenyekben?

Nem a gúnyolódással lenne baj, nem is biztos, h. bántanák emiatt a gyereket.
Inkább az, h. nyilván elég hamar ráérezne, h. az ő helyzete speciális, az ő "családja" más. Nem biztos, h. ez egy örömteli felismerés lenne.

Nagyon kell a gyereknek apa is, persze, lehet próbálkozni papa pótlékkal, de ez nem az igazi példa a gyereknek arra, hogyan képzelje el a majdani felnőtt korát.

Valóban most már NEM mehettek be óvodába, általános iskolába, közép iskolába "érzékenyíteni", h. a Ti együtt élési formátok ugyanolyan normális, helyes, követendő, mint a papa-mama-gyerek családé.

Ettől még nem kell űzött vadként éjtszaka az erdőben bujkálnotok, persze, ha ehhez van kedvetek, rajta!

Te csak ne foglalkozz annyit a katolikusokkal!
A saját házad táján söprögess te ostoba vénember!
És főleg ne foglalkozz folyamatosan velem. A saját családodat minősítgesd.
Az, hogy ezzel a katolikusokat mindenért hibáztató, rágalmazó, gyűlölködő, rosszindulatú, mindenkivel kötözködő békétlen zsoltkommal egyetértesz, az téged minősít. Bizonyám!
Majd, ha kórházba kerülsz, vagy valamilyen baj ér, azon kívül, hogy egy zakkant vagy, kérdezd meg, hogy katolikus-e az orvos, aki segíteni akar neked.
Ez egy jobboldali médium. Ha nem tetszik a kormánypártiak véleménye, húzzál máshova. Nem élsz Magyarországon, mit pofázol bele az életünkbe?

Ezt annak a másik, bántalmazott családban felnőtt sérült gyűlölködőnek is üzenem, aki nem hajlandó tudomásul venni, hogy 3 éve kiikszeltem, és hiába irkál, kötözködik naponta, ha belegebed, sem fogom elolvasni, mert marhára nem érdekel az a sok hülyeség, amit összehord rólam.
Hiába pedálozik, féltékenykedik nem fogom kivenni a latrinából, ahová leküzdötte magát.

Helló! Ráadásul egy öntelt ostoba hólyag. Ki kell pukkasztani.

Jézus, hogy tud vadítani, te ütődött!
Hogy merészeled a katolikus Egyházat szektának minősíteni, és lincseléssel vádolni, te elmebeteg?
Miben reménykedsz?
Angliában élsz, francia állampolgár vagy, ide írogatsz, vagyis egy gyökértelen, hazátlan bunkó vagy. :))

A saját komcsi közegedben népszerűsítsd, nálunk nem tudod, mert úgy kivágnak, hogy a lában nem éri a földet, te szemétláda.

Hazugság. A srác is sokat hazudott Gulyásnak.

Ez mire válasz arra a szemétségre amit írtál?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés