Napirenden a pedofília szigorúbb büntetése a parlamentben

2021. június 1. 7:09
A gyermekek védelmét szolgáló törvénymódosító javaslatról is tárgyalnak.

Az Országgyűlés ma a pedofíliával szembeni szigorúbb fellépésről szóló kormánypárti javaslatról tárgyal. A parlament aktuális ülésének második, befejező napja reggel 9 órakor napirend előtti felszólalásokkal kezdődik, amit öt előterjesztés általános vitája követ.

A képviselők elsőként

a pedofil bűnelkövetőkkel szembeni szigorúbb fellépésről,

valamint a gyermekek védelmét szolgáló törvénymódosító javaslatról tárgyalnak, amelyet a Fidesz és a KDNP képviselői nyújtottak be. Az ülésnap további részében szó lesz még a Miniszterelnökséget vezető miniszter veszélyhelyzettel összefüggő, továbbá a vagyongazdálkodást érintő indítványairól is.

(MTI)

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 24 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A GloBaál - FED, 1913 - uralom arra a fokra aljaskodta önmagát és lassacskán a világot, hogy MINDEN ENERGIÁT, a tisztességes emberi társadalomnak erre a toxinforrásra, szennyező gócra kell összpontosítani. 1000%-ban, MINDENT IDE KELL VISSZAVEZETNI, mert a sátáni rontás, gonoszság innen indul...

Szaladgálunk az események, a Soros-aktivizmusok után, nincs egységes keretbe foglalt ellenállás és ellentámadás.
A GloBaál, most éppen látható arca Soros, az ún. érzékenyítés liberális tudatterrorját, - amely egyszerre bolsi-náci, ezért mind közül a legveszélyesebb - csak hasonló dinamikára hangolt ELLEN-ÉRZÉKENYÍTÉSSEL lehet megállítani.
Kizárólag ellenterrorral.
Ez természetéből fakadóan más nem lehet, mint pozitív üzenetek végeláthatatlan áramoltatása a média hozzáférhető részében.
A Soros NGO-sok százezrei , a Soros-megvásárolt, zsarolt politikusok tízezrei a valóságban a negatív oldalon állnak, ezért lehet a visszaérzékenyítés kizárólag pozitív alapállású.
Ha nem gyűlöletből, de a GloBaál ellenség folyamatos felmorzsolására, a tömeg-életérzés meggyőzésére irányul.
Magyarországon az első lépés: valódi médiatörvény megalkotása, egyszerű, érthető, a bíróságokon világosan levezethető Btk-ra épül.
Amíg ez nincs meg, addig minden törvény lényegében vízgereblyézés, szélkergetés, mert a Gonosz, ha nem markolod körbe a nyakát, ezerszer kicselez és újra és újra megaláz, legyengít.

Minden párt támogatta az előterjesztést.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés