Kormányinfó plusz: a gyerekek kérdeztek, a politikusok válaszoltak

2021. május 30. 12:16
Orbán Viktor is vitt haza igazgatói intőt, de erre egyáltalán nem büszke, s nem is ajánlja a gyerekeknek, hogy ők is kapjanak.

Orbán Viktor Facebook-oldalán Gyermeknapi kormányinfó pluszt tartott Szentkirályi Alexandra, ahol a gyerekek kérdésére válaszoltak a politikusok. A nyolcéves Lili azt kérdezte, hogy a miniszterelnök is kapott-e beírást az iskolában. Orbán Viktor beismerte, hogy kapott, sőt igazgatóit is, amelyet piros tollal írták be az ellenőrzőfüzetbe. „Erre nem vagyok büszke, lebeszélnélek benneteket róla, ahhoz, hogy valaki felnőjön, sikeres legyen, nem szükséges ilyen bejegyzés. De ilyen az élet, még egy miniszterelnökkel is előfordulhat” – jelentette ki Orbán Viktor.

Nóri azt kérdezte, milyen érzés, amikor a politikusokat csúfolják. Novák Katalin azt mondta, nekik sem nagyon más, mint a gyerekeknek, mindenkinek rosszul esik. De aki csúfolódik, valójában fél, tehát inkább őket kell sajnálni – fogalmazott a családügyi miniszter.

Összesen 60 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ballibek már őrjöngenek ezen is...

NYOMDOKAIBA!

Tessék mondani, ez itt a Monty Python?

Orbán 30+ éve dolgozik a politika élvonalában, ebből 15 évet miniszterelnökként, lassan húsz éve folyamatosan legalabb 40%-on áll az általa vezetett párt.

Karácsony egy 0%-os párt társelnöke, mindössze másfél éve főpolgármester (még a legnagyobb rajongói sem tudnak e puszta tényen kívül mást a javára írni...), a legutóbbi országgyűlési választáson 11%-ot kapott az általa vezetett pártlista.

De Orbánnak kellene Karácsony NYOMDOKAIBA lépni. Kár, hogy bezárták az OPNI-t...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés