Czeglédyék egy volt szakácsot tehettek meg ügyvezetőnek

2021. május 20. 10:16
M. Zoltán vallomása szerint havi százezer forintért az volt a feladata, hogy átolvasás nélkül írjon alá papírokat és végezzen adminisztratív munkát.

A Magyar Nemzet a Czeglédy Csaba és húsz vádlott-társa ellen Kecskeméten folyó büntetőper szerdai tárgyalási napjáról szóló tudósításában beszámol arról, hogy M. Zoltánt gazdasági cégvezetői tapasztalat nélkül helyezték egy, a DK-s politikus érdekeltségébe tartozó cég, a több száz milliós éves forgalmú Pannon Humán Szerviz Kft. élére – vallotta maga M. Zoltán. A férfi, aki korábban benzinkutasként, sírkőkészítőként és szakácsként dolgozott, havi százezer forintért az volt a feladata, hogy átolvasás nélkül írjon alá papírokat és végezzen adminisztratív munkát – áll M. Zoltán vallomásában, amelyet a bíróság olvasott fel.

Ezen a tárgyalási napon vallomást tehetett volna Cz. P. Zs., Czeglédy Csaba testvére, a tizenötödrendű vádlott, aki azonban ettől elzárkózott, azt mondta, nem kíván asszisztálni ehhez a színjátékhoz. Cz. P. Zs. felesége, P. Anita negyedrendű vádlott pedig közölte, akkor tesz vallomást, ha ezt már megtette Czeglédy Csaba I. rendű vádlott.

Czeglédyéket több mint hatmilliárd forintnyi költségvetési csalással vádolják. Gyurcsány Ferenc ügyvédje I. rendű vádlottként áll a bíróság elé június 17-én, ahol várhatóan vallomást fog tenni.

Összesen 37 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Namost gyurcsányiéktól legfeljebb elkúrást és szemkilövetést várhattok.
Az emberei miért lennének jobbak?
De mondhatnánk farkasflóriékat, a lölőket és a mengyiket is.
Dunát lehetne velük rekeszteni.

Még az a jó, hogy az MDF legalább eltűnt a klozetban...

Ki is volt a Quaestor Pénzügyi Tanácsadó Zrt ügyvezetője?
Valamilyen Béla?
https://444.hu/2017/10/16/vada..

Ezért felesleges volt újraregisztrálni.
X

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés