Nagyon ideges lettem

2021. május 3. 19:13

Szél Bernadett
Facebook
Ennyire rossz velem vitatkozni? Tudom!

„Nagyon ideges lettem: holnap lett volna az endometriózisban szenvedő nőkön segítő törvényjavaslatom bizottságon, készültem is keményen — erre most LEVELET ÍRT a Fidesz, hogy ne is menjek, mert nem fogják támogatni. Micsoda?! Mit képzelnek magukról, egy, nagyon durva élethelyzetben vannak az érintettek, a dilettáns módon átzavart egészségügyi jogviszonyról szóló törvény miatt brutális összegeket kell épp fizetniük orvosra, kettő, mi az, hogy MEGÍRJÁK, hogy nem fogják megszavazni — jöjjön be szépen mindenki a munkahelyére, izzadják végig a vitát és utána lehet szavazni, de ezt a levelező-tagozatot visszautasítom!

UTÁLJÁK a vitát, mert ha kitartóak vagyunk, egy ponton túl annyira kínos nekik az ügy, hogy kényszerből lépnek (ld. egyszülős családok). Bátor 133?! Dehogy! Gyávák és cserbenhagyják az endometriózisban szenvedő nőket, miután rájuk hozzák a halmozott bajt.

Megjegyzem a javaslatom nem csak nekik, de minden olyan betegségben szenvedőnek segítség, akik esetében kevés a szakorvos. Ők ugyanis nem tudnak az állami szektorban orvost találni, mert az orvosok elmentek magánba, és most a betegek sorra fizetik a százezres-milliós számlákat a műtétre. A fideszesek meg még egy bizottságot is képtelenek végigcsinálni.

Ennyire rossz velem vitatkozni? Tudom! Mert rendre igazam van. Nem hagyom lesöpörni ezt az ügyet, számíthattok rám!

#vanmiértküzdeni

#szelbernadett”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 58 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Utólag is sajnálom Schiffert.
A legkomolyabban mondom. Ezzel az elvsielhetetlen némberrel (meg persze előtte még Karácsonnyal, Szabó Tímeával, Jávorral... brrr....) egy pártban... nem lehetett egyszerű.

Mikor nem vagy ideges? Te mindig ideges vagy, mert egy idegbeteg vagy.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés