Azért ne vonjuk már ki a május elsejéből az oxigént

2021. május 1. 22:00

Jámbor András
Facebook
A május elseje egy picit legalább maradjon már meg a dolgozók, a melósok, a munkások ünnepének. Emlékezzünk a munkásmozgalomra.

„Nyilván mindenki azt ünnepel, amit akar, de azért ne vonjuk már ki a május elsejéből az oxigént. Az évnek 364 napja van, amikor lehet a céges felelősségválallást ünnepelni, az évben 364 nap van, amikor a politika arról szól, hogy kelet vagy nyugat, ki az igazán európai, és az évnek 364 napja van, amikor elámulunk a reklámra milliárdokat költő cégek sikerétől.

Szerényen én csak annyit kérnék: a május elseje egy picit legalább maradjon már meg a dolgozók, a melósok, a munkások ünnepének, annak a napnak, amikor arra emlékszünk, hogy nagyapáink és nagyanyáink a vérük árán kiharcolták a munkajogot, a nyugdíjat, a gyermekmunka tilalmát. Emlékezzünk a munkásmozgalomra.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 44 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Senkiházi Jámbor... visszavonulásról pofázol éveken át, aztán amikor esélyt látsz a hatalomra, HIRTELEN állásba kerülsz a DK-MSZP-stb.-s fővárosi önkotmányzatnál, a DK-MSZP-stb. szavazóbázisán országgyűlési képviselő akarsz lenne stb. stb.

Én meg csak annyit kérnék tőled szerényen, Bangóné Kunhalmi Ágnes, hogy így írd a felelősségvállalást, ne úgy hogy: felelősségválallás. Rendben?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés