Meghalt egy latino férfi rendőri intézkedés közben Kaliforniában

2021. április 29. 8:04
Mario Gonzalez a felvételeken zavartnak tűnt, és ellenállt az intézkedésnek.

Rendőri intézkedés közben halt meg egy Mariro Gonzalez nevű férfi a Kalifornia állambeli Alamedában április 19-én – közölte a CNN. A rendőrség most tette nyilvánossá az intézkedő rendőrök testkamera-felvételeit.

Zavartan viselkedett, ellenállt

A rendőrséget azért hívták ki, mert a férfi látszólag drog hatása alatt állt, illetve arról kaptak még információkat, hogy lopást követhetett el. A férfi az intézkedés megkezdése előtt körülbelül tíz percen keresztül beszélt a rendőrökkel, amely során nem volt hajlandó közölni a nevét.

Gonzalezt ezek után az intézkedő rendőrök arccal lefelé a földre teperték és leszorították. A videók alapján nem világos, hogy milyen erővel nyomták a földnek, de közben hallatszik, hogy az egyik rendőr azt mondja a többieknek, hogy:

Ne helyezzetek súlyt a mellkasára, semennyire se!”.

Illetve: „Nem szorítjuk erősen”.

A halál oka egyelőre nem ismert

A férfi az intézkedést követően öt perc elteltével eszméletét veszítette. Miután a pulzusa nem volt kitapintható, a rendőrök megkezdték az újjáélesztését. Ennek ellenére a férfi a kórházba szállítás után meghalt. A halál okát egyelőre nem állapították meg.

Az intézkedő rendőröket fizetett szabadságra küldték, a helyi sheriff hivatala, illetve a kerületi ügyész is külön nyomozást indított az ügyben.

Címlapkép forrása: YouTube

Összesen 58 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez senkit nem érdekel. Nem néger volt.

Ezek a fotelszakértők is addig megértőek, amíg nem pofátlanodnak el a bűnözők a szomszédságukban. Lásd a portlandi polgármestert...

Az összes Európában játszó

- brazil
- portugál
- chilei
- kolumbiai
- olasz
- francia
- spanyol
- román

labdarúgó előtt térdeljenek le a négerek!

Hogy miért? Csak!

Az csak vicc volt. Van még egy magaslabda: Neymar. (-::

Megnéztem a 8 perces rendőri videót, túllépték, jócskán a jogos rendvédelem szabályait a rendőrök.
Egy teljesen ártalmatlan, békés fickóról volt szó, ám a rend őrei a szolgálati szabályzat betűit követték, nem a hivatásuk szellemét, ha úgy tetszik emberségét, ethoszát.
Ettől a fickótól sok mindent - valójában semmit! . nem lehetett kinézni, ám azt, hogy bárkire, bármire, közrendre veszélyt jelentett volna, azt ezerszázalékosan: NEM.
Az van, hogy az Ember eldobta magától Istent. NE szeresd felebarátodat, sőt, olyan, hogy szeretet, nincs, nem létezik.
Onnan kezdve minden lefelé konvergál, a semmihez közelít.
A semmi értelme pedig: a semmi, így olyan, hogy emberi méltóság a semmiben értelmezhetetlen.
Ez egy öngerjesztő - és megállíthatatlan - folyamat, a vége, amit nem írok le, ..., csak annyit: Mindez a profitvezérelt Talmud-"filozófia" nélkül NEM JÖHETETT VOLNA LÉTRE.
És most a profitvezérelt Talmudosok rablópénzéből hirdetik a médiák az emberek közötti testvériséget, természetesen BLM-, Antifa-gyűlöletre építve, az úgymond fehér felsőbbrendű emberek ellen.
Ezek a rendőrök mára zavart agyúvá váltak, jót akarnak, de valójában - mivel össze vannak zavarva, a kitervelten őket összezavaró (Soros)-"érzékenyítések" miatt - már nem képesek egyszerű döntések meghozatalára.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés