Újabb és újabb „médiaszakembereket” alkalmaz Soproni Tamás önkormányzata

2021. április 28. 18:21
Másfél év után távozik a terézvárosi önkormányzati újság főszerkesztője, miközben saját kampányfőnöke nyugdíjaskorú apját vette fel sajtófigyelőnek a momentumos polgármester – számolt be a Kontra.

Újabb érdekességeket hozott nyilvánosságra a Kontra a momentumos Soproni Tamás vezette önkormányzatról. A portál cikke alapján korábban beszámoltunk arról, hogy Soproni a helyi propagandára költ rengeteg pénzt, ahelyett, hogy a helyi MSZP javaslatára az óvodákat támogatta volna. Ismert, a momentumos politikus Kertész Annát, a korábbi MSZP-hez köthető hetilap, a Vasárnapi Hírek volt vezetőjét nevezte ki a helyi önkormányzati lap élére. 

Nem tudni mi történt, de Kontra értesülései szerint

a főszerkesztő kezdeményezte munkaviszonya közös megegyezéssel történő megszüntetését, és másfél évvel kinevezését követően távozik az önkormányzattól.

A portál szerint az önkormányzatnál az okozhatott problémát, hogy Soproni a főszerkesztő mellett még két médiaszakembert, egy sajtófőnököt és egy kommunikációs osztályvezetőt is foglalkoztat, és hármójuk között a bérkülönbségek miatt alakult ki feszültség.

Kiderült az is, hogy a Terézvárosi Önkormányzat tavaly, kirúgását követően megbízási szerződés keretében még hat hónapig alkalmazta a volt főszerkesztőt, Brém-Nagy Ferencet. Arról is beszámoltak, hogy Soproni saját kampányfőnöke, Kárpáti Péter 70 éves édesapját, Kárpáti Lászlót alkalmazza, mint online sajtófigyelést végző szakembert. Eszerint

a polgármester kampányfőnökének nyugdíjas korú apja a negyedik médiaszakember akit a momentumos vezetésű önkormányzat alkalmaz.

Kárpáti László szerződésével kapcsolatban a Kontra kérdéseket küldött Soproniéknak, de válasz egyelőre nem érkezett.

Összesen 33 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Soproni Tamás birkafejőnőt is vett fel?

Ha valaki azt mondja, tegyek le 1 forintot és ha Sopronit megválasztják Budapesten polgármestetnek, nyerek 1 milliót, ha nem elveszítem,
nem teszem le az 1 forintot.
Ezek a majomfejek tényleg majomfajzatok, Tordai, Niedermüller, Naszály, Baranyi, ez egyszerűen nonszensz, hogy ezek polgármesterek lehetnek Magyarország fővárosában.
No és a Gaál J- Dorosz-Karácsony hármas...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés