Ne legyél olyan, mint László!

2021. április 17. 11:31

Jámbor András
Facebook
Mától Palkovics László felügyeli a Diákváros projektet, benne a kínai gigaegyetemmel.

„Ő itt Palkovics László miniszter. Lászlóra bízták anno a tanárok tüntetésének leverését, a CEU elüldözését és az MTA szétverését. Mától László felügyeli a Diákváros projektet benne a kínai giagegyetemmel.

Ennyi volt Fürjes és Vitézy tündöklése a projektben. Elköltöttek szép tervekre egy csomó pénzt, mától a külföldi nagytőke érdekeit minden pillanatban kiszolgáló László irányítja majd az építkezést és egyetemépítést, amelyre 450 milliárd forint hitelt veszünk fel és amelyhez még hozzádobunk több mint 100 milliárdot úgy, hogy egyetlen magyar cég, egyetlen magyar dolgozó se profitál ebből egy válsághelyzetben. Elképzeljük ezután, hány olcsó diákszállás fog épülni?

Ebből a pénzből 200 évig a mostaninál magasabb színvonalon lehetne fizetni Józsefváros vagy Ferencváros köztisztaságát. Ebből a pénzből fel lehetne újítani az összes felújításra szoruló bérházat a kerületekben. Ebből a pénzből többször lehetne rendezni az Illatos úti talajszennyezettséget. Ebből a pénzből meg lehetne oldani a teljes közszolgálati szféra bérfeszültségét. Ebből a pénzből a teljes magyar felsőoktatás egy éves költségvetését ki lehetne fizetni.

Ne legyél olyan mint László! Ha szerinted se kell kínai gigaegyetem, hanem élhető Diákvárosra, olcsó lakhatására van szükség, támogasd aláírással a peticiónkat, amit már közel 7000-en írtak alá:
https://www.jamborandras.hu/peticio-kinai-egyetem-diak-lakhatas?fbclid=IwAR1_VBM3Lex9HYGKqtL8vDPke4Avjyit4iAEyKyxqDcaIzwMT8REusDlj1c

Jámbor András,
a Mérce volt főszerkesztője, országgyűlési képviselőjelölt Budapest 6-os számú választókörzetében Józsefvárosban, Ferencvárosban, a József Attila-Lakótelepen, a hatpárti ellenzéki előválasztáson”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 79 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jámbor egy mocsok ingyenélő vérszívó parazita. Élősködő.

Megismétlem: ha én DK-, MSZP-, LMP- stb. politikus lennék (és egyébként akárhogy is, de végigdolgoztam az előző évtizedet), BAROMIRA ZOKON VENNÉM, hogy a semmiből előbukkanva ilyen Jámbor-féle nímandok nagy hirtelen az én szavazóbázisomra rátelepedve akarnak parlamenti képviselők lenni...

Javaslom az itt hozzászólók, hogy olvassák el a portfolio.hu írását és nem ennek a szerencsétlen Jámbor firkásznak a zagyvaságára támaszkodjanak.
A Diákváros megépül! - Kiderült, minek a helyén lesz a kínai egyetem
https://www.portfolio.hu/ingat..

Nekem bejön.
Keressél rá a cím alapján
A Diákváros megépül! - Kiderült, minek a helyén lesz a kínai egyetem

József Attila-lakótelepen.
Így írjuk Bangóné, született Jámbor András!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés