CNN-igazgató: Propagandát toltunk, hogy eltávolítsuk Trump elnököt

2021. április 17. 15:59
Az volt a célunk, hogy Trumpot a hivatalból eltávolítsuk és azért jöttem a CNN-be, mert ennek részese akartam lenni – mondta Charlie Chester, a CNN technikai igazgatója a Project Veritas újságírójának.

A CNN egyik munkatársa egy titokban rögzített videóban beismerte, hogy hálózata „propagandát” gyártott Donald Trump volt elnök elűzésére a 2020-as elnökválasztás során – és eldicsekedett a csatorna sikereivel. Charlie Chestert, a kábelhálózat műszaki igazgatóját a Project Veritas filmezte le egy hamis Tinder-randevú alkalmával, ahol a hölgynek imponálva magyarázta, „hogyan rúgták ki Trumpot az irodájából”.

„Nézd, amit tettünk annyi volt, hogy (mi, a CNN) kicsináltuk Trumpot.

Száz százalékig azt fogom mondani, és száz százalékig azt is hiszem, hogy ha nincs a CNN, akkor nem tudom, hogy Trumpot kiszavazták volna-e a Fehér Házból” – mondta Chester, hozzátéve, hogy a CNN-be azért ment dolgozni, mert „ennek részese akartam lenni”.

„Az volt a célunk, hogy Trumpot kirakjuk a hivatalából, nem igaz? Mondani se kell, hogy ez volt”.

Chester elmagyarázta, hogyan dramatizálták túl Trump egészségügyi problémáit azzal, hogy orvosi szakértőket hívtak a stúdióba.

„Azt hiszem, (Trump) keze remegett, vagy valami ilyesmi. Baromi sok orvost hívtunk be, hogy mindenki meséljen egy olyan történetet, amely csak spekuláció volt, miszerint ideggyengesége van, agykárosodott, és elveszítette a kontrollt. Alkalmatlan, tudod, így bármire.

Olyan történeteket fabrikáltunk, amikről fogalmunk sem volt. Szerintem ez propaganda” – mondta.

A nő kérdésére, miszerint ő és a CNN vajon foglalkozott-e Joe Biden egészségi állapotával a választások alatt, Chester azt válaszolta, hogy a csatorna ezt végig szem előtt tartotta.

„A kocogás megmutatása nyilvánvalóan azért volt, hogy eltereljük a figyelmet a koráról, és hogy a CNN megpróbálja ezt úgy bemutatni, hogy »Ó, nézzétek, milyen egészséges vagyok«” – mondta Chester.

A nő rákérdezett, hogy ez alatt mit ért Chester, aki azt válaszolta: „Mindig mutatunk felvételeket róla, ahogy (Biden) kocog, és hogy egészséges, tudod, és ilyen aviátor beállításokat használtunk, ami olyan, mintha fiatalos öregúrnak festenéd le” – válaszolta.

Egy CNN-hez közeli forrás szerint a Project Veritas szándékosan vadászta le Chestert a Tinder társkereső alkalmazáson keresztül, mert profiljában megemlítette, hogy a CNN-nél dolgozik

– írja a Mediaite című lap. 

A Project Veritas alkalmazottja, akinek személyazonosságát nem tárták fel, a találkákon ápolónak adta ki magát és öt randevún vett részt bedrótozva, beleértve az utolsót, mely egy Chester szomszédságában lévő kávézóban volt. Azt sem tárták fel, hogy mikor is voltak ezek a randik.

Chester elmondta kiszemeltjének, hogy nem bánja, ha Biden meghal, mert szerinte Kamala Harris alelnök „k....szott valóságos”.

„Olyan sok vitám volt, mint például – apám azt mondta: »Te, tudod-e hogy Kamala Harrisre szavazol, mert az elnök ki fog purcanni«. És én mondtam neki, hogy úgy gondolom, hogy k...ra nem fog kinyúlni. De ezzel semmi bajom, nekem ez rendben van. Valószínűleg egy rib..c lehet, mint egy ilyen igazgatónő, és mondjuk utálod, mint főnököt, de ő k...ára valóságos és jobb annál, mint amit ettől függetlenül valaha várhattunk” – fogalmazott a férfi a nőnek. 

Chestertől megkérdezték, hogy a CNN tudósított-e Biden botlásáról, amikor felment az elnöki gép lépcsőjén.

„Röviden megemlítettük, de nyilván nem csinálsz ebből hatalmas sztorit” – mondta.

A CNN nem válaszolt a The Post megkeresésére.

Joe Bident 2020 nyár végén és kora őszén sok bírálat érte, mert kevés nyilvános szereplést vállalt a koronavírus-járvány biztonsági óvintézkedéseire hivatkozva. Kampányának tisztviselőivel konzultálva csak olyan interjúkon vett részt, melyet delaware-i otthonának pincéjében, Wilmingtonban kialakított stúdióból adhatott. 

Az egyik randevú során Chester arról beszélt, hogy a CNN a Trump-ellenes szavazókat az éghajlatváltozásra összpontosítva célozta be, mivel „a félelem jól tejel".

„Azt hiszem, COVID-fáradtság van. Tehát, amikor egy új történet előkerül, a (CNN-nél) is belehúznak.

Az irodában már bejelentették, hogy ha a közönség elég nyitott lesz rá, akkor elsősorban az éghajlatra fogunk koncentrálni” 

– mondta Chester.

„Ez lesz a (CNN) középpontjában. Mintha csak arra törekedtünk volna, hogy Trumpot elmozdítsuk hivatalából, igaz? Anélkül, hogy kimondanád, ez volt, nem igaz? A következő dolgunk tehát a klímaváltozás tudatosítása lesz” – tette hozzá.

„Ez miben áll?” – kérdezett rá a nő. 

„Nem tudom. Nem vagyok benne biztos, de azt hiszem folyamatosan videókat fogunk mutatni a jég csökkenéséről és az időjárás felmelegedéséről, valamint ennek a gazdaságra gyakorolt ​​hatásairól” – mondta Chester.

Arra a kérdésre, hogy ki hozza meg ezeket a döntéseket, a válasz az volt, hogy a „csatorna vezetője”, mellyel Jeff Zuckerre célzott.

„Úgy vélem erre ott a tanács, ahol így mindannyian megbeszélik, mi hogyan legyen” – mondta, és elterelte a kérdést. 

Azután azt mondta, hogy az új hangsúly egy olyan „pandémiához hasonló történetre fog kerülni, amelyet agyonverhetünk, de elég hosszú az élettartama.”

„A pandémiának most már tuti végleg vége lesz. Addig szorul vissza, hogy már nem lesz elég nagy probléma. Az éghajlatváltozás viszont évekig is eltarthat, így (a CNN) valószínűleg képes lesz azt eléggé megfejni” – mondta.

Fotó: MTI/EPA/Tannen Maury

Összesen 170 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

No shit, Sherlock.

Hallgatom a kirájirádiót, meg a Kesmatévét nézem, hát a CNN még a fasorban sincs!

Függetlenobjektívek.

Az a barom?

Emlékszem.
Bárcsak a nyakán maradtak volna!

Hát, érdekes.

Az nekem is feltűnt, hogy anno mennyit foglalkoztak Trump korával, meg az egészségi állapotával, Bidennél meg mennyire kerülték ezt a témát. A ballibsi fakenews az fakenews, akár ámerikáról, akár Magyarországról van szó.

Nincs min meglepődni. Az ember egyből keresi a párhuzamokat. Asszociáljunk 22-re, az közelebb van, bár annak befolyásolása nem ismer határokat, s nem akadálya az óceán sem.

A kisember felteszi a kérdést, hogy a 22-es háborúra hangoltan mit kóstál a konzervatív média, lehet-e velük harcba indulni, vagy már most el kell dobni a puskát. Van-e a kormányban, a Fidesz vezetésében valaki, aki ezzel foglalkozik, felmérték-e, hogy 22 a média ringben fog eldőlni.

S az ellenzék már belépett a ringbe, s naponta pofozza a kormányt, amely ma még inkább bedobja a törölközőt. Nincsenek azonos súlyú "bokszolói", két-három menet után kidőlnek.

S a kormányoldal technikailag is ezer sebből vérzik. Ma is belehallgattam a Karc FM műsorába, hosszú percekig a betelefonálót sem tudták kapcsolni, miről beszél a Fidesz?

S amikor sikerült, a betelefonáló elmondta, hogy lassan a vidék is kivonul Orbán mögül. Vannak erre utaló jelek. Tünde joggal azt feszegette, hogy a konzervatív média óriási promóciós felületet biztosít az ellenzéki pártoknak azzal, hogy állandóan róluk beszélnek. Kvázi a törpe konzervatív média is az ellenzéki politikusokat tolja reflektorfénybe.

Kedves Fidesz! Nem lehetne Bolgár Gyurit átigazolni? Mert így csúnya bukás lesz. A kormányzati teljesítmény, Gyurcsány múltja abszolút nem érdekli a fiatalokat. S a társadalomban valóban megfigyelhető egy olyan életérzés, hogy elég volt Orbán Viktorból. Teljesítményétől függetlenül, s ez már a pszichológia tartományába tartozik. Van olyan, hogy telítettség érzése, ami elnyomja a tényleges értékeket is.
A magyar választó elsődlegesen érzelmileg motivált, eredendően irigy, s erre nagyon profi módon játszik rá az ellenzéki média, politikum. Elhallgatva saját milliárdosaikat, azok vagyonszerzése mikéntjét. Ügyesen hergel, hangol, társadalmi rétegekre bontva. Elhallgatják, hogy mit terveznek, kiket hoznak vissza külföldről tulajdonosként, milyen életszínvonalat érintő megszigorításokat terveznek a külföldi cégek extraprofitja biztosítása érdekében.

Most csak arról hallani naponta, miként akasztják jelképesen 22-ben a kormánytagokat. De arról néma csend, hogy mi lesz a maradék családi ezüsttel, a földdel, a vízzel, a közműdíjakkal, miként akarnak muszlim országot csinálni Magyarországból.

A kormány, a Fidesz eddig nem tudott gátat vetni az ellenzéki tűzhengernek, s nem esélytelen, hogy hasonló riport születik 22-ben a Népszava, s a többi balliberális média munkatársaival.

Válaszok:
OberEnnsinnen | 2021. április 15. 15:44

A Tiéd nem magánvélemény? Intézményi? Egyébként meg van ismeretségem vidéken is. A Balaton környékén, de az Alföldön is. Járj utána a a szavazótábor hangulatának. Már amennyiben érdekel, s nem a Kőrösi család hurrá optimista, valóságtól elrugaszkodott tagja vagy.

PC- módon protestszavazó.
Nem annyira az elitista, elkülönülő milliárdos vált ki ellenérzéseket, hanem a hozzá hasonló háttérrel induló, sikeres emberek. Az elmúlt 10 év kormányzása pedig a lehetőségek széles tárházát nyitotta meg, hogy szorgalmas, kitartó, ambíciózus emberek vigyék valamire. És itt nem kell Mészárosra gondolni, elég szétnézni a közutakon, milyen rendszámú és típusú autókkal viszik a gyerekeket a suliba. Ugyanakkor a dolgos középréteg vagyonosodása bár szembetűnő, számarányát tekintve kisebbség, szavazata önmagában legfeljebb a parlamenti küszöb megugrására elegendő.

Ez az év megállapítása. Pedig még csak április van-

Én sem hiszem, hogy ez megtörtént, hatalmas kamubizonyíték, más nem is lehet.
A G. Soros emberei sem pereltek még cigányok részére 10, 100 milliókat a magyar államtól, amiért a cigány tanulók nem hagyták tanulni a magyar és esetleg cigány gyerekeket az állami iskolában, nem igaz, ez elképzelhetetlen.
Mint ahogy Magyar györgyék ilyet nem csinálnak, a Chester gyerek is teljesen tiszta.
Az meg, hogy "hogy ki hozza meg ezeket a döntéseket, a válasz az volt, hogy a „csatorna vezetője, Jeff Zucker", ami elképzelhetetlen lévén ez a Zucker egészen véletlenül nem keresztény, sőt zsidó.
Náluk meg ugye, az abszolút politikailag korrekt, az mindent felülír, a tények, csak a tények, az igazság, a színtiszta igazság, és csakis az igazság: a Soros-Zucker-törzs köztudottan inkább a tengerbe vetné magát, minthogy az igazság barázdáját akár 1 mm-rel átlépné...
„Úgy vélem erre ott a tanács, ahol így mindannyian megbeszélik, mi hogyan legyen” – mondta, és elterelte a kérdést. "
A "tanács" pedig, húha, ott már belépnek a képbe Roth-ok, meg Childek, meg Bergek, meg Mann-ok, Epsteinek, Weinbergek, mind-mind a liberális tisztesség földi istenségei.

Nem vagy egyedül, aki ilyen reálisan látja a helyzetet.
Sajnos, azok, akiket Orbán fizet, azok nem éppen ezt teszik.
Vagy Orbán lenne az, aki leállítja a korrekt elemzéseket, nem tudom.
Az mindenesetre tény, hogy amikor szemtől szemben, nyilvánosan, a parlamentben tolvaj gazembernek nevezik, Orbán Viktor válasza ennyi:
Nem foglalkozom pénzügyekkel.
Ami kb. annyit tesz, mint amikor a futballpályán, visszarántanak, lábbal alád rúgnak, majd ha földre kerülsz, teljes testsúlyuklkal rázuhannak az arcodra, erre feltápászkodsz, kezed nyújtod és halkan rebeged:
Bocs, hogy alád estem...

Minden tévé, még a legzsidóbb tévé is: közpénzből működik.
A Facebook úgyszintén.
Sőt, azok fokozottan, mert ráadásul még lopottból is.

Nixonnak még le kellett mondnia a Watergate miatt, Biden hazugságainak eltussolása következmények nélkül maradt. Amerika dekadenciája egyre nyilvánvalóbb.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés