Bayer: Már nekrológot sem írhatok, mert nem tetszik a Facebooknak!

2021. április 12. 7:49
A Facebook azért törölhetett egy politikamentes emlékoldalt, mert a publicista írt oda nekrológot.

„Ez hihetetlen! Már nekrológot sem írhatok, mert nem tetszik a Facebooknak! Olvassák el a cikket, felháborító!” – írja saját, hivatalos közösségi oldalán Bayer Zsolt, majd a Vasárnap.hu vonatkozó cikkére hivatkozik, ahol az alábbiakat írják:

„Különösen dühítő volt Pintér özvegyétől, Balogh Erika színésznőtől megtudni, hogy a Facebook, se szó, se beszéd, letörölte Oroszlán emlékoldalát. Azt is elmondta, hogy a Facebook egyetlen bejelentésére sem reagál és egyetlen alkalommal sem osztottak meg politikai tartalmat. Kizárólag Oroszlánnal kapcsolatos emlékeket, fotókat közöltek. Arra gyanakszik, hogy egy felhasználó akkor jelenthette fel őket, amikor Pintér halálának évfordulóján megosztották az anno Bayer Zsolt által írt nekrológot.”

Pintér Tamás – vagy ahogy barátai és tisztelői nevezték: Oroszlán – a színházi és filmes világban jól ismert kaszkadőr és akciórendező volt.

Fotó: Földházi Árpád

 

 

 

Összesen 103 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Érdekes a hazugságotok, hogy jobboldalon mindig csak szélsőségek vannak. De lehetőleg ne az EPP, vagy Weber legyen az ellenérv, mert ők állandósan a balliberálisokhoz igazodnak, és ugye egy párt nem igazodhat az ellenfél elvárásaihoz. Mert akkor az a párt már valami mást kéápvisel.

azt azert tegyuk hozza hogy az fb nem tilt csak ugy sajat kezdemenyezesbol. Ehhez kellett valami sotetlelku fereg is, aki jelentette a tartalmat. Izlelgessuk: valaki felmegy egy emlekoldalra, es az okoz neki oromet hogy ott jelentgeti a tartalmakat
na az ilyenek szamara kulon ust kell a pokolban

Mondd, te ezt valóban elhiszed, amit leírsz, hogy Bayer gyűlölködik?
Ti vagytok maga a gyűlölet. És megvádoltok minket gyűlöletkeltéssel, az O1G után. Amikor 1994- ben visszahazudoztátok magatokat a hatalomba és bosszút álltatok még a takarítónőkön is, 2002- ben ugyanúgy? Nem sül le a képedről a bőr?

Még mindig várom azokat a szabolcsi falvakat, ahová tömegével jelentkeztek be az ukránok a 18-es választások előtt!

Ha valamit lehet bizonyítani fehéren feketén aķkor ezt lehet. A népesség nyilvántartás kimutatja. Csak hát egy igaz szavatok sincs.

Válaszok:
Kvasztics Fedor | 2021. április 12. 9:47

Hát, ha odafigyelnél, és nem csak dumálnál a levegőbe, akkor FeGyőrtől és Gyurcsánytól hallhatsz valódi szélsőbalos, Rákosiékat idéző bolsevik fenyegetőzéseket. Ilyenek a jobboldalon nem hangzanak el.

Ha külföldi állampolgárok szavazhattak Karácsonyra, akkor egy kárpátaljai magyarnak ennél több joga van listára szavazni.

Ezek nem tények, egyetlen darab tény sincs a cikkben, arról nem is beszélve, hogy ukrán állampolgár nem szavazhat. A google csak egy keresőmotor, a hirklikk pedig pont olyan szar hazudozó, mint te vagy. Tényt és feljelentést tegyél, állj ki a sajtó elé és mondd el, ki írta alá a bejelentést. Senki sem fog a Fidesz két szeméért börtönbe vonulni és terhelő vallomást fog tenni.

Csakhogy ti hazudtok, reggel, délben, este és éjszaka minden biten és hullámhosszon.
Tényeket, ne a te vagy más hozzád hasonló agyhalott véleményét!
Hogy arról a tényről ne is beszéljünk, hogy ezek a szabolcsi falvak eleve is 2-300 lakosúak... De ezt már nem feltételezem, hogy megérted, ostoba!

Mit lehetett volna perelni, agyhalott? Egy árva tény nem szerepel a cikkben. Nincs mit perelni.

Kb. ennyi áll a cikkben: Láttam olyat, aki hallotta.

Ezt nem lehet per tárgyává tenni.

Amikor nincsenek érvek!!! Mindig is csodáltam a hiteteket. Hogy látható baromságokban hogy tudtok bízni és hinni. Nem mellesleg a szüleim már nem élnek, házasságban és boldogságban élek ellenkező nemű házastársammal és a gyerekeim pedig mind szépek, boldogok, kiegyensúlyozottak és sikeresek. Szóval, csak írigykedj, ostoba birka!

Agyhalott! És ez nem gyűlölködés, hanem vélemény.
Ferenc pápa dogmatikai elveket kérdőjelez meg a kétezer éves egyház fejeként. Mi a fene lenne más, mint demencia.

Én ismerem a katolikus katekizmust, a hitem dogmatikai alapjait, szóval nem tudtok engem sarokba szorítani az ökörségeitekkel. Sem te, sem a reformer kstolikusok.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés