Cölöpöt vert a kínai egyetem ellen Jámbor András

2021. április 11. 10:23
Jámbor András, aki Józsefvárosban indul a baloldali előválasztáson, petíciót indított a Fudan Egyetem építkezése ellen és a Diákváros megvalósítása érdekében.

„Nekünk nincs pénzünk óriásplakátokra, nincs mögöttünk egyetlen oligarcha sem, de azt minimumnak gondoltuk, hogy azon a helyen ahol a Diákváros épül majd, legyen egy tábla ami figyelmezteti az arra járókat, hogy a kormány ki akarja dobni a 12000 férőhelyes kollégiumi város tervét, a nyitott zöldterület tervét, és helyette az országot eladósítva tervez gigaegyetemet!” – írta ki Facebook oldalára Jámbor András a Mérce volt főszerkesztője, országgyűlési képviselőjelölt Budapest 6-os számú választókörzetében Józsefvárosban, Ferencvárosban, a József Attila-Lakótelepen, a hatpárti előválasztáson.

„Persze ezzel nem fejezzük be a kampányt, küzdeni fogunk, hogy ez a terv így ne valósuljon meg!

Küzdeni fogunk a következő évben, és ha képviselő leszek, ha elérjük a kormányváltást, akkor visszatérünk az eredeti, a lakosság érdekeit szolgáló tervhez! De ehhez a ti segítségetekre is szükségünk van!” – áll a bejegyzésben, mely a jelölt által indított petícióra mutató linket  tartalmaz. 

„Igen a diákok és tanárok megfizethető lakhatására, igen a duna-parti zöldterületekre, igen a munkahelyteremtésre

és a magyar vállalkozásoknak jutó megbízásokra! Nem az országot eladósító hitelre, nem a külföldi tőke feltétlen kiszolgálására, nem a környezetrombolásra, nem a korrupt és veszélyes háttéralkukra és titkos megállapodásokra!” – áll a petíció szövegében, melyben Jámbor András azt követeli a kormánytól, hogy „tájékoztassa a nyilvánosságot, kiemelten az érintett helyi közvéleményt. Milyen tervek alapján, milyen pénzből, milyen cégekkel, milyen beruházást kíván megvalósítani?”

Fotó: Jámbor András, Facebook

Összesen 181 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

és ha............ és ha...........................

... és milyen sokan benyalják ezt a demagóg bulsittet. Soha nem
értettem miért jobb nyomorogni az egyenlősdiben, mint érdem szerint
gyarapodni folyamatosan: mindenkinek.

,,Cölöpöt vert a kínai egyetem ellen Jámbor András ,,

Akkor most Jámbor András fejében cölöp van?
Mennyi?
Van annyi, mint az 1956-os forradalom emlékműnél van?

Nem az volt, hogy ez az agyhalott Jámbor VISSZAVONUL?

Ehelyett kapaszkodik fel a moslékellenzék hátán... már a fővárosi önkormányzat hivatalos alkalmazottja ÉS most már parlamenti képviselő is akar lenni.

Megjegyzem, ha én MSZP-s, DK-s, LMP-s, jobbikos stb. politikus lennék, baromira zavarna, hogy ilyen senkiháziak kapaszkodnak felfele a saját hátamon...

Egyébként a napokban volt ezzel a Jámborral interjú a Partizánon... meg kell hogy mondjam, élő szóban MÉG SZÁZSZOR viszolyogtatóbb ez a figura, mint írásban...

Jámbor csak következetes, a CEU ellen is tiltakozott. Kína egy lépésre van a világgazdasági verseny megnyerésétől, aki felszáll a kínai vonatra, annak esélye lesz a fejlődésre, azt nem temeti maga alá az Egyesült Európai Iszlám Állam.

Édes, amikor ellenzékiek a kínai kommunistákon fanyalognak, amikor itthon ők vezetik az ellenzéket, s lefeküdtek a nácikkal is.

te sotet jambor, a kinaiak mar akkor fejlett kulturnemzet voltak, mikor a te osod meg Egyiptomban szolgalt...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés