Nomádok

2021. április 8. 13:45
Van Oswald Spenglernek „A nyugat alkonya” című könyve. Ebben Spengler mintha előre látta volna mindazt ami következik.

„Van Oswald Spenglernek »A nyugat alkonya« című könyvében egy rész, amely az úgynevezett »nomádokkal« foglalkozik. Ebben leírja ezeknek a „nomádoknak” a jellemrajzát, tulajdonképpen mindent, ami erre a népcsoportra jellemző. A következőket mondja: » A világváros a »haza« helyett a kozmopolitizmust, a hagyomány és a természetesség iránti tisztelet helyett a hűvös tényérzéket, az állam helyett a »társadalmat«, a természetes jogok helyett a kivívott jogokat, végül pedig a tudományos vallástalanságot, mint a szív korábbi vallásosságának kövületét jelenti.« Tökéletes leírás, benne van minden; mintha Spengler előre látta volna mindazt ami következik. Mint írja »[A tömeg] …egészen új értelemben vett naturalizmusa, amely minden szexuális és társadalmi jelenséggel kapcsolatban … az ősemberre jellemző ösztönökig és állapotokig lép vissza…« Hát mit mondjak: eltalálta.

Onnan jutott mindez az eszembe, hogy egy bizonyos Korányi Dávid – a „szupermodell” Mihalik Enikő újdonsült férje – azt nyilatkozta, őszerinte abban, hogy Mihalik Enikő amerikai állampolgárrá kívánja szülni leendő gyermekét: »… ebben a 21. századi, kozmopolita, nyitott világban nem találok kivetnivalót.«

Zárójel. A »szupermodell« szó Mihalik Enikő esetében azt jelenti, hogy ő azok közé a hölgyek közé tartozik, akik meg is élnek a pucér képekből. Nem kis teljesítmény ez, a többieknek nem is sikerül, úgyhogy ott némi fizetéskiegészítésre van szükség. Ezt többnyire kurválkodásból szerzik be a férfiak őszinte örömére. Zárójel bezárva.

Továbbá említi azt is, hogy a neje immár nem magányos, hiszen 20 évvel ezelőtt még nem volt lehetséges a véleménynyilvánítás, de most már lehet. »Tehát azért változik a céges és a privát vélemények közötti határvonal élessége, és a vásárlók vagy a követők, rajongók is egyre inkább honorálják, ha egy cégnek, vagy akár egy modellnek van stabil értékrendje, és nem fél annak hangot adni.«

És megemlíti a Nike nevezetű cégnek a BLM-mozgalommal kapcsolatos állásfoglalását. (A Nike nevében John Donahoe, vezérigazgató kijelentette, hogy 40 millió dollárral támogatják a BLM mozgalmat. Ez azért mulatságos mert pontosan Nike üzleteket is szoktak kifosztani a szorgalmas négerek.) Ezzel egyébként nem állít mást, minthogy a cég(ek) véleménye meghatározó az attól való eltérés nem megengedett.

(Tekintsük csak Petry Zsolt esetét a Hertha-val!)”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 78 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az ősember nem volt zoofil, pedifol, homoszexuális, transzvesztita, miegymás.
Ezek az aberrációk mindig egy adott társadalom dekadens végnapjaiban jelennek meg.
Emellett az Y,Z alfa stb. generáció hűvös tényérzékelését is vitatnám. Ehelyett felszínesen megismert ideológiák mentén harcos (érzelmi) kiállás különféle ügyek mellett vagy épp ellen.

Ne keverd az épp hatályos jogszabályban nevesített fiatalkorúságot a biológiai érettséggel! A pedofil nem fiatal, termékeny korú nőkhöz, hanem gyermekekhez vonzódik.
Ugyanígy a börtönökben tapasztalható szexuális erőszakot sem érdemes keverni a homoszexualitással.

Tekintve, hogy az állatvilágban a másodlagos nem jegyeket nem mutató fiatalokat nem erőszakolják meg az ivarérettek, így nem valószínű, hogy ez az ősembernél (bármit is jelentsen ez a fogalom nálad) ez másként lett volna. Ahogy semmilyen természetközeli emberközösségben sem dívik. Én pl. jómagam sem elfojtás okán nem teszem, hanem mert semmifél késztetést nem érzek rá.
Ismét leírom: a pedofil nem életkora alapján vonzódik a gyerekhez, ennek összemosását most már elengedhetnéd. A Lolitában egyébként szépen ki is fejti a szerző, hogy a kezdődő ivarérés jelei milyen módon csökkentik a vágyat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában