Petícióval szolidarítanak az újságírók Petry mellett

2021. április 7. 17:43
Egyszersmind fejezzük ki megvetésünket a nyugat egyre nagyobb teret hódító hazug, abnormális, beteg és antidemokratikus véleményterrorjával szemben! – áll a dokumentumban.

Amint azt korábban megírtuk, a Hertha kirúgta Dárdai Pál segítőjét, Petry Zsoltot. A történet eredője a kapusedző Magyar Nemzetben megjelent interjúja volt.

A petíció szerint „minden jóérzésű magyar ember” támogatására számítanak a magyar újságírók. 

„Németország előszeretettel tetszeleg a demokrácia, a sajtó- és véleményszabadság őrének pózában, és oktat ki bennünket demokráciából, sajtó- és véleményszabadságból. Mi, magyar újságírók a demokrácia, a sajtó- és véleményszabadság elkötelezett hívei vagyunk. Éppen ezért állunk ki ezen alapértékek mellett, a normalitás mellett, tiltakozunk a Hertha BSC igazolhatatlan és aljas eljárása ellen, és teljes támogatásunkról biztosítjuk Petry Zsoltot!” – olvasható a petíció szövegében. A tiltakozás szerzője, Bayer Zsolt mellett például Bencsik András, vagy Gajdics Ottó is aláírta a kezdeményezést.  

Kép forrása: Facebook

Összesen 170 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

És a petíciót szövegestől el kellene küldeni a német újságírszövetséghez és a HBSC vezetőségéhez.

Te csak europaiskodj nyugodtan, senkit nem erdekel, meglasd!
Esetleg lesajnalnak a nyugati urak, azt is akkor, ha raernek...

Kellemetlen nekik. Érzik, hogy nincs igazuk.

Annál is inkább, mert : "Szivárványcsaládokért Alapítvány: „Nem örülünk annak, hogy Petry Zsolt elveszítette az állását”

Érdekes dolog Gulácsy nyilatkozata. Magától tette, vagy kénytelen volt, hiszen ő is juthat Petry sorsára?

Kisfiam, tanuld már meg rendesen a nyelvet, a szóhasználatot. Nem azokat nevezzük migránsnak akik idegen származásúak de törvényes úton jönnek munkát vállalni. Petry sem nevezte migránsnak az itt focizó külföldieket, ez már a te fantáziád műve. Ők idővel hazamennek, vagy máshová szerződnek, de ami a lényeg, nem élősködni jöttek ide. A migráns csodás módon mindig elveszti a papírjait, de van mobilja, és pénze is van arra, hogy Szerbiában élve, csövezve akár többször is nekivágjon az illegális határ átlépésnek.

Ejnye Palika! Te mint a liberális buzipártiak oszlopos tagja azt mondod, vannak jó buzik és rossz buzik? Ha Szájer a buzilobbit képviselte volna, most könnyeket hullatnál az emberi jogaiért. De Szájer megtartotta magának azt, hogy ő szexuálisan másképp gondolkodik, nem akarta azt többségi normává tenni, és úgy törvénybe foglalni. Nem akart buzikvótát, ami a te liberális barátaid időnként felvetnek, tudod ő a saját vonzalmaival mert kicsi lenni. Palika, méterekkel felettetek van erkölcsileg, bár ezzel nem, mondtam nagyot.

???????????????????????????????????????????????????

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés