OMSZ: Piros tojás helyett feljelentést kaptak húsvétkor a mentők

2021. április 6. 13:10
Különös lakossági bejelentés érkezett mentősök ellen húsvétkor, melyben egy polgár azt kifogásolta, hogy a tisztek vásárolnak egy hamburgert.

„Különös lakossági bejelentés érkezett a fővárosi mentőkhöz a Húsvéti ünnep alatt, amiben egy férfi sérelmezi, hogy szolgálatot teljesítő bajtársaink ebédet vásároltak. Erről fényképet is mellékelt a felháborodott panaszos, amin az látszik, ahogyan a mentőegység egyik tagja (a kötelező távolságot tartva) hamburgert kér elvitelre. Az életmentők természetesen nem ellátás alatt vagy helyett, hanem kórházból a mentőállomásra tartva álltak meg egy pillanatra, ami nem veszélyeztette az egység riaszthatóságát vagy befolyásolta a »bevonulás« útvonalát” – adta hírül kedden az OMSZ Facebook oldalán. 

A panasz szerint ez hosszú percekig tartott, (a mentő fedélzeti számítógépe alapján) valójában mindössze 1 perc 51 másodpercet vett igénybe.

„A vizsgálat ráadásul azt is feltárta, hogy bajtársaink ugyan megvásárolták a kifogásolt hamburgert, állomáshelyükhöz érve azonban riasztást kaptak, így elfogyasztani csak jóval később tudták ebédjüket. A panaszra végül az Országos Mentőszolgálat főigazgatója maga reagált. Válaszában (a tények ismertetése után) megértést kért a frontvonalban küzdő mentődolgozók irányába, akik áldozatos munkájára a jelenlegi hatalmas terhelés mellett is számíthat a lakosság!” – áll a bejegyzésben. 

Fotó: OMSZ, Facebook

Összesen 68 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez egy kis besúgó. Voltak nagyobbak is:
A besúgók beépítése még felső elvtársi körökben is nagy divatja volt a rendszernek. Sőt nélkülözhetetlen eleme. Bár a vörös cár, Sztálin udvarában mindenki mindenkit figyelt, Sztálin mégis tartott egy saját besúgót Bulganyin személyében. Szolgálataiért aztán a Szovjetunió marsalljává nevezte ki. Később őt Hruscsov leleplezte, amiért Sztálin személyes „sztukácsa”, téglája volt, de jellemzően, ezért és egyéb bűneiért csak egy ranggal fokozta le. „Természetesen, amikor lelepleztük pártellenes és áruló magatartását, megfosztottuk rangjától és vezérezredessé fokoztuk le.” – dicsekedett Hruscsov a semmivel.

... és nincs rajta kerítés!!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés