Propaganda helyett tájékoztatást!

2021. március 31. 17:27

Donáth Anna
Facebook
Az elhallgatásnak, tiltásnak, most nagyon konkrét következményei vannak: emberéletek.

„Az újságíróknak csak azon órákat kell dolgozniuk, hogy alapinformációkhoz jussanak – pedig ezt az időt a helyzet súlyosságának bemutatásával is tölthetnék, ami a járványban konkrétan a helyzet javulásához vezetne. Nem kellene hozzá sok minden a kormány részéről: nyitottság és csapatmunka.

Hány emberéletet áldoznak még fel, mielőtt Magyarországon is értesülhetnek az emberek a járvány legsúlyosabb következményeiről?

Közben a kormány elkezdte rátolni az emberekre a felelősséget: egyik nap elhangzik, hogy a társadalom nem pedagóguspárti, másnap majd jön, hogy jobban be kellett volna tartani a korlátozásokat. Holnapután, ha így megy tovább, a metróvezetők lesznek majd a hibásak, amiért elkapták a vírust és nem jár a metró. Miközben arról egy szót sem szólnak, hogy miért kellene betartani a korlátozásokat, nem láthatunk konkrétumokat, a kormány minden információt elzár - különben kiderülne, hogy hiába volt 10 évük, ezalatt a magyar egészségügy állapota csak romlott.

2022-től, a kormányváltás után a kórházak – természetesen megfelelő óvintézkedések mellett – kifejezetten várják majd a média-munkásokat.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 39 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

,,Az újságíróknak csak azon órákat kell dolgozniuk,,

Semmi kétség. A koronavírus megtámadta az agyát. Már magyarul sem tud.

,,2022-től, a kormányváltás után a kórházak – természetesen megfelelő óvintézkedések mellett – kifejezetten várják majd a média-munkásokat.,,

Na ja!
2022-ben majd felébrednek és észreveszik, hogy a bilibe ért kezüket a botmixer ledarálta.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés