Pfizerrel oltották be Zalatnay Cinit Százhalombattán

2021. március 25. 17:56
A 73 éves énekesnő, Zalatnay Sarolta a múlt hét szombaton kapta meg a koronavírus-elleni védőoltását – írta meg a Blikk.

„Rendkívül pozitív tapasztalataim voltak. Rendőrök segítették az oltás zökkenőmentességét, egy percet nem kellett az utcán állnom, pedig nem kivételeztek velem. Ugyanolyan bánásmódot kaptam, mint mindenki más, aki szintén oltásra jelentkezett. A járókerettel vagy kerekesszékkel közlekedőknek segítettek, elképesztő módon zajlott az egész. Nagyon sok ápoló vett körül minket, mindenkihez volt egy jó szavuk. Miután kitöltöttük a papírokat, megmérték a lázam, majd tényleg néhány perc várakozás után már oltottak” – mondta az énekesnő a Borsnak, ahol elmondta, hogy az oltást meg sem érezte, ám később kicsit rázta a hideg. Az előadót a százhalombattai oltóközpontba rendelték be, ahol az orvosa a Pfizer-vakcinát ajánlotta neki.

„Egy szúnyogcsípést sem éreztem, nagyon jól kaptam az injekciót. Utána nekem is egy kicsit még várakoznom kellett, nehogy valamilyen rosszullét fellépjen, de szerencsére semmit nem éreztem. Délután egy picit ledőltem, megmondom őszintén, jól esett. Másnap és éjszaka egy minimális hidegrázást éreztem, de reggel ez is elmúlt. Április 24-re kaptam a következő időpontot” – mondta az énekesnő, akinek elmondása szerint megnyugvást jelent, hogy végül beoltották. 

Fotó: Bruzák Noémi

Összesen 16 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés