A Honvédkórházban történt emberölésről tudakozódik a Jobbik

2021. március 18. 14:47
A belügyminiszter magyarázatát követeli a Jobbik alelnöke a Honvédkórház Covid-osztályán történt emberölésről.

Csütörtökön online sajtótájékoztatón Szilágyi György elmondta: írásbeli kérdéssel fordult Pintér Sándorhoz, és arra vár választ, vajon legálisan tartózkodik-e Magyarországon az elkövető kínai férfi, és ha igen, milyen jogcímen. Az is érdekli, kapott-e tartózkodási engedélyt, magyar állampolgárságot a férfi, esetleg részese-e a letelepedési kötvényprogramnak, illetve, hogy milyen nemzetbiztonsági átvilágításon esett át az elkövető.    

Az ellenzéki politikus kérdésként vetette fel, hány „pszichopata, drogfüggő ember” él közöttünk, aki akár letelepedési kötvényt vásárolva, akár más módon jutott az országba.    

Szilágyi György felvetette azt is, milyen jogcímen kapott orvosi ellátást a kínai férfi, ki állta annak számláját. Aki magyar állampolgárként nem tudja fizetni a társadalombiztosítási járulékot, azzal kifizettetik kezelése költségeit – jegyezte meg.

(MTI)

Összesen 28 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez a Szilágyi egy utolsó senkiházi rongyember.

Egy évtizeden át a Jobbik élvonalában ugatta a radikálisnál radikálisabb szólamokat (ugye az egyik fő tematika folyamatosan az volt, hogy ugye ők aztán a gyurcsányista ballib fő ellenfelei, a Fidesz "puha" velük szemben), most meg ott tartunk, hogy az ATV-ben a vigyort nem lehet letötölni az arcáról... mintha hájjal kenegetnék... virít róla a BOLDOGSÁG, hogy végre emberszámba veszik a DK-s és MSZP-s politikusok, és mindenben bőszen egyetért újdonsült BARÁTAIVAL...

A kínainak vagy drogelvonási dilije volt vagy az agyára ment a vírus. Nem jellemző rájuk, hogy a "befogadó társadalmat" erőszakosan támadják. A saját leszámolásaikat pedig "házon belül" intézik el, úgy hogy a rendőrség nem is szerez tudomást róla.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés