Fekete-Győr eltiltaná foglalkozásuktól a „propagandistákat”

2021. március 14. 8:18
Egyszemélyben tiltana el foglalkozástól embereket a Momentum elnöke.

Fekete-Győr András Facebook oldalán a következőkről beszél:

„Azt gondolom egyébként, s ebben én radikálisabb vagyok, mint a többség, hogy azokat a propagandistákat, és itt most propagandistákról beszélek, aki ott van a TV2-nél, aki ott van az Origóban, akik szándékosan rossz hírét keltik másoknak, szándékosan hamis és valótlan tényt állítanak, akkor én őket időre eltiltanám a foglalkozásuktól, én eltiltanám a hivatásuk gyakorlásától. Mert újságírónak lenni, médiaszolgáltatónál dolgozni, az egy közfeladat, az egy köztájékoztatási feladat. És itt nem a véleménycikkekről beszélek, hanem a magyar állam által fenntartott és finanszírozott hírportáloknak az uszító propagandájáról beszélek. Foglalkozástól eltiltás. De ebben sokan nem értenek egyet velem, nekem vitám van sok mindenkivel.”

Az idézett rész a 40. percnél kezdődik.

Ugyanebben Facebook-videóban Fekete-Győr arról is beszélt: „Gattyán Györgynek a LiveJasmin – ez egy pornósite vagy pornóoldal – megcsinálta a nemzetközi népszerűségét meg ismertségét”.

Nyitókép: Facebook

Összesen 211 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A gerinctelen, gyökértelen, kommunista zsidók 45 óta mindenkit eltiltani, bebörtönözni, megsemmisíteni akarnak, a zsidóság gerinces, igazi értékhordozó részét is.

A Lenin fiúk génjeikben hordják a gyilkosságokat, a pusztítást, a nemzetrombolást, a másként gondolkodók eltaposását, egzisztenciális megfojtását, eltaposását.

Soros legnagyobb politikai favoritja a Momentum feladata a Rákosi és Kádár által el nem végzett magyar irtás befejezése, a gondolkodó, hazáját szerető, hitéhez hű zsidóság kiiktatása.

22-ben a tét, hogy ezek végre fogják-e tudni a népirtást, vagy a normális emberek - zsidók, cigányok, magyarok, szerbek, németek, horvátok, ruszinok, szlovákok - felébrednek, s történelem süllyesztőjébe küldik véglegesen a gyilkosaikat.

Nagyon egyszerű: el kell tiltani a telex, a 24, az index és a 444 újságíróit
foglalkozásuk gyakorlásától. MOST. Ez a jogállamiságot zászlajára tűző,
azért az EUban naponta éles harcot vívó NOmentum számára
elfogadható, sőt kívánatos.

Legyen ebben a kérdésben egy minikoalíció köztem és Kacsacsőrű
Emlőske között!

Zsidóként igyekszem kellő nyitottsággal, a változatlan, örök, egyetemes értékeket megtalálni, képviselni, kerülve minden szélsőséget, egyenlőnek tekintve minden fájdalmat, megérteni azokat, akik engem is megértenek.

Igen, ezek ekkora férgek. Nem cikkeket akarnak már betiltani, hanem újságírókat. Igazi rákosista-kádárista tempó.

De: a folytatásban kiáll a határon túli magyarok szavazati joga mellett. Méghozzá azzal az érveléssel, amit magam is vallok: azért illeti meg a szavazati jog a határon túli magyarokat, mert a magyarországi választás az ő bőrükre is megy.

Ez így helyes, valamint az érvelés is nagyon helyes, bármennyire is nem szeretem a fegyőrt, ez így rendben van. Az más kérdés, hogy hatalmon ebből mit tartanának, vagy mennyire őszinte a nyilatkozat, de a kiállás nagyon helyes!

Nemcsak, hogy megértünk, hanem lájkolunk is. Helyes!

Sajnos csak egy lájkot a telefonon, egyet a számítógépen tudtam nyomni. Ha kedden megyek dolgozni, onnan is nyomok egyet!

:-)

Már sokan észrevették, Hogy Fegyőr egy ócska, pitiáner bolsevik.

Simán menne ott is.
Csak az "origo propagandistáját" be kell helyettesíteni "AFD-vel szimpatizáló újságíróval"...

Pontosan ez a lényege a folyamatnak: tipikus lefele tartó, öngerjesztő spirál. Ráadásul most egymással is versengenek. Ha Fekere-Győr nem mond ilyen bolsevik baromságokat, akkor majd a Jakab... és akkor előnybe kerül FeketeyGyőrhöz képest.

Én rákérdeztem.
Momentumos rokon. Hát... ő nem így csinálná... kissé csalódás Fekete-Győr... de akkor is, a Zorbán! Bármi megengedett vele szemben!

Nagyjából itt tartunk.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés