Fekete-Győr finn oktatást szeretne, de nem akarja „a honfoglaló magyarok útját visszafele megtenni”

2021. március 9. 21:21
„Lesznek olyan dolgok, amik maradhatnak, de ezt az ellenzéki pártokkal kell megbeszélni” – mondta a családtámogatási rendszer átalakításáról a Momentum elnöke.

Fekete-Győr András volt a kedd esti Egyenes Beszéd vendége. A beszélgetés apropója a Momentum pár napja bemutatott előválasztási programja volt, amelyben a párt többek között 4 napos munkahetet és a családtámogatási rendszer átalakítását ígéri.

Ez utóbbi került szóba az ATV-ben is: „A családi pótlékot emelnénk, ebből tennénk arányossá a családtámogatási rendszert. Ma ugye minél több gyereket vállal valaki, annál több pénzt kap. Mi azt szeretnénk, hogy a családi pótlék radikális megemelésével azok is akik szegényebbek, és azok is akik gazdagabbak, egyenlő arányban részesüljenek” – mondta a Momentum elnöke kérdésre megerősítve azt is, hogy „ilyen szempontból nem számítana a gyerekszám”.

Fekete-Győr ezután

látványosan megzavarodott, amikor a műsorvezető arról kérdezte, hogy mi lesz a mostani családtámogatási rendszer elemeivel.

Lesznek olyan dolgok, amik maradhatnak, de ezt az ellenzéki pártokkal kell megbeszélni” – mondta, hozzátéve hogy ők csak a nagyobb ívű, távlati célokat fektették le, a kormányprogram kidolgozására majd ősszel kerül sor.

A műsor további részében szó esett a nyugdíjasokról is: kiderült, kormányra kerülése esetén a Momentum a 65. életévüket betöltött, nyugdíjra már jogosult embereket tovább ösztönözné a munkára – extra kedvezményekkel, például adómentességgel.

Rónai Egon felvetette, hogy miért elő saját programjával a Momentum, amikor korábban arról volt szó, hogy majd erre az ellenzékkel közösen, ősszel kerül sor.

„Hogyha a választóknak dönteniük kell az előválasztáson, hogy ki képviselje őket Orbán Viktorral szemben, akkor valami alapján dönteniük kell” – indokolta Fekete-Győr, aki bátorította társait, hogy ők is álljanak elő programmal.

Én egy hús-vér miniszterelnök-jelölt vagyok” – mondta a politikus arra a kérdésre, hogy mennyire gondolja komolyan indulását az előválasztáson.

Fekete-Győr az adás végén elmondta: olyan Magyarországot szeretne, ami Nyugat felé megy. „Mi nem akarjuk a honfoglaló magyarok útját megtenni visszafele. Nekünk nyugaton van a helyünk, és minden olyan intézkedés amiről beszéltünk, az Nyugat felé visz minket közelebb: a négynapos munkahét, az euró, a finn típusú oktatás”.

Összesen 149 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem lenne sportértéke ezt a szánalmas zagyvalékot szóról szóra, mondatról mondatra ízekre szedni...

Nem kétséges.
Láttuk már.

Viszont 2002 szerintem babazsúrnak fog tűnni 2022-höz képest (ha ezek tényleg megint hatalomra jutnak).

Fegyőrt jó sokszor meg kell szólaltatni. Annyira taszító, jó, hogy sokan tisztában lesznek ezzel.

Nagyon tudja Fekete-Győr, mit beszél.
Erre lett kiképezve.
Az első és legfontosabb feladata - a teljes bal-lib oldallal együtt - a magyar születések likvidálása, az orbán-kormány családi támogatásainak elvételével.
Ez a családtámogatási magyar modell a legveszélyesebb fegyver a jákobista Soros-klán színes arabizálási migránsprojektjével szemben.
ha ez sikeres lesz, Európa többi országa is kedvet kap hozzá és bevezeti.
Olyan nagy országok, mint Francia-, Német-, Spanyol-, Olaszország, nagy-britannia.
Ezért az első számú jákobista célpont: a keresztény tábor növekedésének minden eszközzel történő feltartóztatása, megszüntetése.
Ezt teszi pontosan ez a jákobista szolga: a ma Péter Gábora, Rákosi Mátyása, csak most nem KGB, hanem mélyállami szíjjas tartógazdával.

NEM tudja, de meri, teszi.

Ez az ember egy katasztrófa Magyarország számára, minden ócska hazugságát sietve kéne cáfolni, nevetségessé tenni.

Sőt, meg vannak róla győződve, hogy a tkp. Országvezetést, bárki képes lenne megcsinálni
Lásd a svéd miniszterelnököt.

Igen, azért a Kalevalát nem letezőnek tekinteni, pont olyan, mintha minket németeknek tekintenének...

Jog? Nálatok, amikor éppen Szamuely Tibor keretlegényeivel készültök kormányra. NA, ne röhögtess! Az összes nagyválalkozótok, Gyurcsány Apró Dobrev triót beleszámítva, éppen azzal a módszerrel szerezte a vagyonát, ahogyan Mészáros. Erős hittel kell rendelkeznie annak, aki elhiszi, hogy jogszerűen bármelyikük bebörtönözhető lenne!

Idáig gondolkodtam:-)........
Nem jutott eszembe senki.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés