Nagyon is van családom

2021. március 8. 10:38

Szél Bernadett
Facebook
Annyira érdekel a gyerekeim sorsa, hogy amikor 2008-ban édesanya lettem, rögtön politizálni kezdtem.

„Rendszeresen megkapom, amikor hétvégi munkáról töltök fel anyagot, hogy biztos nincs családom, menjek szépen haza, miért nem főzök inkább, biztos nem foglalkozom a gyerekeimmel, ki neveli őket meg hasonlók. A helyzet az, hogy nagyon is van családom, és annyira érdekel a gyerekeim sorsa, hogy amikor 2008-ban édesanya lettem, rögtön politizálni kezdtem — pedig nagyjából mindenki azt mondta, hogy eszedbe ne jusson, be ne menj a farkasok közé, te jó ég, miért kell ez neked.

Azóta eltelt 13 év és az azóta szépen cseperedő gyermekeim pontosan tudják: minden egyes perc, amit a munkámmal töltök, róluk is szól. És fordítva is, az, amit velük anyaként megélek, alapjaiban alakítja a munkámat, azt, ahogyan értetek dolgozom. A hétvégén voltam kint terepen zöld ügyekben, szórólapoztunk Budajenőn, megvizsgáltam két szociális ügyet és ezzel segítettem két nehéz helyzetben lévő családnak, sütöttem böjti rakottkrumplit a lányokkal és ipari mennyiségű csigát agyagoztam a kisfiammal.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 58 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kit képvisel Széll a parlamentben?
Az LMP listáján került be. A listás képviselő nem választókörzet lakosságát képviseli, hanem kizárólag a pártját, amely a listára tette. Viszont a pártjának már nem tagja. Kit képvisel akkor?
A hülye anti-demokratikus parlamenti szabályt, hogy így is helyet foglalhat ott? Mást ugyanis nem.

Az a baj, hogy eszed nincs!
A gyerekek OK, gratula.
Amúgy voltál te normálisabb is Bernadett, a 2018-as kampányban kifejezetten érdekes szakpolitikai kérdésekkel foglalkoztál. Aztán be kellett állnod a pénzt feltűnösködéssel szerző megélhetésiek közé.
Azóta nevetséges vagy!

Akkor azonnal fékezett habzású anyaként foglalkozott a gyerekével.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés