Harry és Meghan számos kompromittáló történetet kitálaltak Oprah Winfrey showjában

2021. március 8. 17:33
Harry herceg és Meghan Markle Oprah Winfrey-nek adott interjújában azt állítja, hogy a Buckingham-palotában elhallgattaták őket.

Az interjúban Meghan Markle több részletet is feltárt az angol királyi család részeként eltöltött, számára meglehetősen kellemetlen évekről. Az interjúban egy szabadságáért harcoló afroamerikai nő harca körvonalazódik a konzervatív és enyhén rasszista királyi család polipszerű ölelésében, melyből végül hősiesen távozik megmentve férjét a szörnyű elnyomás karmai közül. 

 „Egyszerűen nem akartam tovább élni. És ez egy nagyon világos, valós és félelmetes állandó gondolat volt a fejemben” - emelte ki Meghan a CBS műsorában. Állítja, hogy bár a királyi család tagjainak elmondta, hogy segítségre van szüksége mentális állapota miatt, de nem kapott tőlük támogatást, mert úgy vélekedtek, hogy az ártana az uralkodóház hírnevének, ha kórházba kerülne.

Kiderül, hogy Meghan Markle gyermekének leendő bőrszíne aggodalommal töltötte el a királyi családot, hogy Vilmos herceg felesége egy szipirtyó, és hogy Harry Herceg nagyon sajnálja testvérét és édesapját akik egy szörnyű intézmény, szó szerint „cég” rabságában vannak a trőnörökösség nyomasztó terheit cipelve. 

Meghan Markle cáfolja azt is,hogy egyáltalán ő kezdeményezte volna a Megxitet, azaz a királyi családból való távozást.

„El tudod képzelni, ennek mennyi értelme van? Mindent hátra hagytam érte. Az volt a tervünk, hogy ezt örökké csináljuk” – mondja egy helyütt Oprah Winfrey-nek, aki amúgy a pár régi barátja. Még esküvőjükön is részt vett, most pedig telekszomszédok a kalifornai villanegyedben, ahol a pár él. Valószínűleg a mostani interjúból ők is komoly összeghez jutnak, hisz a Wall Street Journal kiemelte: a CBS 7 és 9 millió dollár közötti összeget fizetett Oprah Winfreynek az interjúért, a CBS pedig 325 ezer dollárt kért minden 30 másodperces reklámidőért a kétórás adásidő alatt.

Arra a beharangozóban feltett kérdésre, hogy hallgatott vagy elhallgattatták-e a hercegnőt, Markle szerint természetesen az utóbbi a válasz,

hisz nagyon világosan megmondták neki is, hogy a királyi családon belül mindenre no comment a válasz. Már Harry herceg társaságában került szóba az is, hogy ez halmozottan igaz a családra a bulvársajtóval ápolt meglehetősen ambivalens viszony miatt is, hisz a brit tabloid újságok előszeretettel csámcsognak a királyi család ügyein, melyekkel szemben a család szinte kivétel nélkül hallgatással védekezik, legyen az András herceg számtalan szexuális kicsapongása és kapcsolata Jeffrey Epsteinnel. 

Sussex hercege arról is beszélt, hogy családja a tavalyi év elején – miután bejelentették távozásukat – minden anyagi támogatást felfüggesztett, ezért csak az édesanyjától, a néhai Diana hercegnőtől örökölt pénz segítségével tudták elhagyni Nagy-Britanniát. Harry úgy vélekedett, hogy anyja „nagyon dühös és szomorú lett volna, ha látja hogyan alakult mindez, de biztosan azt kívánná, hogy boldogok legyünk”.

A palota egyelőre nem reagált az interjúra, amelyet Nagy-Britanniában hétfő este sugároznak a televíziók.

Összesen 42 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés