Vadai Ágnesre bejelzett a lopásgátló

2021. március 1. 16:30
Vadai Ágnes épp édesanyjával beszélt, amikor összefutott Bohár Dániellel és stábjával.

Felháborodottan reagált Vadai Ágnes Bohár Dániel interjúkérelmére, melyet a Pesti TV riportere egy patika ajtajában szerett volna benyújtani személyesen a DK politikusának. Ebben azonban megakadályozta az, hogy a lopásgátló beindult, amikor a képviselőnő megpróbálta elhagyni a patikát. 

„Míg Orbánt mindenkitől hermetikusan elzárják, se emberekkel, se valódi újságírókkal nem mer találkozni, addig engem a gyógyszertárba is követnek kamerával az általa irányított és kitartott propagandisták” – írta ki a Facebookra felháborodottan a képviselőnő. 

„Akik ismernek tudják, hogy teljesen hétköznapi életet élek. Tömegközlekedést használok, magam járok boltba, szóval mint bárki más.Történt ma, hogy éppen anyukámmal beszéltem telefonon a bizottsági ülés végeztével. Sétálok el az Irodaház előtt és ott áll egy stáb, akik se szó se beszéd közlik, hogy akkor én nyilatkozzak nekik. Mondtam, hogy nem, mert éppen az édesanyámmal beszélek. Erre követni kezdtek, befilmeztek a gyógyszertárba, ahova mentem és ahol mások is voltak. Szabályosan belemásztak a privát szférámba. A gyógyszertárat külön felhívtam otthonról és újra elnézést kértem tőlük. És természetesen azoktól is elnézést kérek, akik az egész incidens miatt kellemetlenül érezték magukat. Mi lesz legközelebb? Befilmeznek majd az orvosi vizsgálatomra? Kukkolnak majd? Alja népség!” – számolt be az incidens hátteréről a baloldali politkusnő. 

Összesen 132 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kicsit késve működött a lopásgátló, akkor kellett volna, mikor a honvédséget lefegyverezték és eltűnt a fegyverzet.

Ugye milyen klassz dolog a szívóág másik végén lenni, Ágica?

Ugyan már, csak képviselői feladatának megfelelően: tesztelni akarta a lopásgátlót, nehogy lopás érje a patikát.
...s "ezzel az igazság kibontását 100%-ban megvalósítottuk" - hogy a haza Ferenc nevű nagy Klasszikusát idézzem..

Vadai Áldozat Ágnes.

A kommunista elvi szempont: elviszem, pont.

Annak idején kétszer is megtörtént velem az Árkádban az, hogy a Libriben a földszinten vásárolt könyvet nem dezaktiválták jól és bejelzett az emeleti Media Markt kiléptető kapuja. Elsőre még nagy kínban voltam, amíg megtaláltuk a "tettest", aztán másodikra már csak előhuztam az azelőtt vásárolt könyvet, ami persze visított. Aztán már külön szóltam a könyveseknek, hogy figyeljenek oda, mert nincs kedvem ehhez a bohóckodáshoz.

Értem én, hogy nekik is szükségük van magánéletre, csakhogy amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. Aki háborút csinál a politikából, ne csodálkozzék, hogy rá is lőnek.

Vadai csinált egy malőrt, de ebből is Orbán-ellenes propagandát próbál kialakítani.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés