Beoltották Orbán Viktort

2021. február 28. 10:58

A miniszterelnök a kínai Sinopharm vakcináját kapta.

2021. február 28. 10:58
null

„Oltva vagyok” – közölte vasárnap délelőtt közösségi oldalain Orbán Viktor. A miniszterelnök által feltöltött képek tanulsága szerint a kínai Sinopharm készítményét kapta.

Orbán a második közjogi méltóság az elmúlt napokban, akit a kínai vakcinával oltottak be azt követően, hogy  Áder János köztársasági elnök pénteki vakcinációja is ezzel az oltóanyaggal történt.

Címlapkép: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 341 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2021. március 01. 12:22
Most jöttem oltásból, a nejemmel együtt megkaptuk. A nejem bőre mint a kínai porcelán, a lábfeje megy össze, én két zoknit húzok legalább, (tucatjával ócsóbb), mindenkire ferde szemmel nézek. És döngő léptekkel megyek, mint az agyagkatonák. Jobb ember lettem, ala Lesz ez még így se!
B_kanya
2021. március 01. 07:30
A soros anyja picsáján (szó szerint) "viccelődő" sváby eftás is ezen viccelődött.
szarcsi1
2021. március 01. 00:10
Aki a magyar hatóságok által megvizsgált és engedélyezett oltóanyagokkal szemben kétséget ébreszt, az emberéleteket tesz kockára.
Békés
2021. február 28. 20:53
Ha bemondták a TV-ben hogy mindketten kínait kaptak, el kell hinni. Ki merné azt állítani, hogy hazudnak? Ja amúgy soros.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik