Beoltották Orbán Viktort

2021. február 28. 10:58
A miniszterelnök a kínai Sinopharm vakcináját kapta.

„Oltva vagyok” – közölte vasárnap délelőtt közösségi oldalain Orbán Viktor. A miniszterelnök által feltöltött képek tanulsága szerint a kínai Sinopharm készítményét kapta.

Orbán a második közjogi méltóság az elmúlt napokban, akit a kínai vakcinával oltottak be azt követően, hogy  Áder János köztársasági elnök pénteki vakcinációja is ezzel az oltóanyaggal történt.

Címlapkép: Facebook

Összesen 314 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Helyes cselekedet.
Nekem még várni kell. De beoltatom magam és a család is.

Valahol olvastam, hogy azóta a Pfizer kiadott egy közleményt, ami szerint az ő vakcinájuk is eltartható két hétig -15 -- -25C között, ami a normál "kétajtós" hütők mélyhűtőrészének a hőmérséklete. Így legalább részben tehermentesíteni lehetne az oltópontokat, ráadásul az emberek szivesebben mennek az ismerős orvosukhoz, aki pontosan tudja azt, hogy mi a bajuk. Arról nem is beszélek, hogy a Pfizerből rendszeresen komolyabb mennyiség jön, amíg a Modernából alig valami.

Nem olvastam egyetlen egy hozzászólást sem, minek, anélkül is tisztában vagyok a hozzászólók intelligencia szintjével......Hát, Izraelben, a gondolkodás hazájában is nagy a küzdelem, de itt, nem tudom, hogy coronita és hat osztályos társai megszólaltak-e, gondolom, hogy mélyebb a szántás....

talán hagyni kellene a selejteket meghalni.......

Zsidóként jót röhögök rajtad, kellenek nekünk az ilyen gojok......

Ha tényleg zsidó vagy - akkor én szégyellem magam - -akkor ne csodálkozzunk, ha ismét vagonokba akarnak rakni bennünket, az ilyen hülyék miatt, mint te vagy. Egy féreg vagy.

Rossz helyre címzed a mondandódat. ha figyelmesen olvasol,akkor látod, hogy arról beszélek, meg kell becsülni azt, amit ma Magyarország nyújt az itt élő zsidóságnak, az a közös hazánk, amit meg kell becsülnünk, s minden fájdalom egyenértékű, s az agresszív, gyökértelen balliberális zsidó értelmiség a közös ellenségünk. A normalitás jegyében közösen kell építenünk ezt a gyönyörű országot. Már amennyiben befogadsz bennünket.

Másokat is kérek, hogy vegyétek figyelembe Palika egészségi állapotát.

Ha kíváncsi lennék valaki más véleményére, akkor egy magyar paraszt embert kérdeznék meg. te még ezt a színvonalat sem éred el.....Persze ne legyen az embernek, különösen egy zsidónak elvárása a DK fanokkal szemben.....kár, hogy annyi gojt sikerült meghülyítenetek.

Hát, akár igazad is lehet, senki sem tökéletes, vannak hibák. Viszont a jelen helyzetben...

A jobbítás szándéka NEM vezethet, mert addig nem hallszik a hangod, de már szegény Lovas sokszor ismételte, h. ő is hiába.

Ez egy ilyen világ, az emberek ilyenek és ha jön a másik, szerintem minden szint alatti társaság, mint 2019-ben, a várható működés ha valamire, 1919-re hajaz majd, ahogy saját maguk fölvezetik, előre. Sok jóval a bemutató előadás sem kecsegtet, mint a szabad választáson megnyert városaikban, a Fővárosban különösen láttatja magát.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés