Színészhallgató : Ez már nem az SZFE

2021. február 27. 08:37

Veszelovszki Janka szerint nem jellemző rá, hogy kiírásban ventillál, de elérkezett az a pont.

2021. február 27. 08:37
null

A szinhaz.online Veszelovszki Janka sorait közli, amelyek a közösségi oldalán jelentek meg először. A színészhallgató az utóbbi napokban elhangzott nyilatkozatokra reflektál.

„Nem jellemző rám, hogy kiírásban ventillálok, de elérkezett az a pont. Az az ember, akibe egy csöppnyi tisztesség szorult, egy egész élet alatt nem mond annyi hazugságot, mint amennyit Vidnyánszky Attila a Magyar Nemzetben egy interjú alatt képes volt mondani” – írja Veszelovszki Janka.

A színészhallgató sajnálattal közli, hogy az új hallgatók nem tudják megtapasztalni, milyen érzés az SZFE-re járni. Minden nehézségével, kudarcával, sikerével és örömével együtt.

„De az, amire most ti jelentkeznétek, már nem az SZFE” – állítja.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luisbathhelena
2021. február 28. 22:39
Na most akkor eltakarodsz vagy szenvedsz tovább?
rókabácsi
2021. február 28. 17:00
ki a túró kényszeriti ezeket, hogy színészek legyenek? R1 dolgozni!
nyugalom
2021. február 28. 14:23
Ascher tanitja a ventillalast? Micsoda ujmagyar! Tabletről? Beszelni magyar nem! A jövő sztarja már csak kommunikal es ventillal! De keretik, sajat penzen! Az a baja, hogy kimaradt, a többiek meg tanulnak tovább, ez meg lóg a levegőben es pocskondiazik!
nyugalom
2021. február 28. 14:18
Hol szineszhallgato ez a meleg gusztustalansag? Vidnyanszkieknal nem, akkor? Ascher, csupor? Ez maris egy ócska liba, bejelentkezett celeb ripacsnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik