Szexuális erőszakkal vádolták, öngyilkos lett a tornászedző

2021. február 26. 8:00
Munkatársát, a tornászcsapat orvosát 250 lány zaklatása miatt ítélték el.

Geddert a 2012-es olimpiai tornászcsapat vezetőedzője volt, és szorosan együtt dolgozott Larry Nassar orvossal is – írja a BBC. Emlékeztettek: Nassart azóta több mint 250 lány zaklatása miatt ítélték el, élete végéig börtönben marad.

Geddertnek csütörtökön kellett volna feladnia magát, hogy vád alá helyezhessék, de nem jelent meg az államügyésznél. Kiderült, hogy öngyilkos lett.

John Geddertet embercsempészettel, munkára kényszerítéssel, fizikai és szexuális erőszakkal vádolták. Utóbbit a vádak szerint legalább kétszer 13 és 16 év közötti lányokkal szemben követte el.

Hangsúlyozták: megvádolták azzal is, hogy hazudott a nyomozóhatóságoknak 2016-ban Nassar tárgyalása során.

Fotó: MTI

Összesen 16 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Aztán ott vannak a kommunista erőszakos doppingolással tönkretett életek. A kelet-német Herr Arbeit utána még Ausztráliában akarta tolni az ipart. Szerencsére lelepleződött.

Az utolsó mondatod mindent helyre tesz. Semenya szindróma.

Én Ausztráliában sok kínaival találkoztam, nem volt velük bajom, csak egy kicsit (nagyon) rasszisták. Akik állandóan hazudnak, az egy másik nép.

Emlékszem Semenyának egy célba érkezésére. Ő nyerte, de senki se gratulált neki a normális nők közül, akiket megvert. Szinte sajnálni kezdtem, amikor egy idő után ő ment oda a többiekhez gratulálni. Azt a body language-t, test beszédet, amit a nőkről a TV sugárzott sohase felejtem el.

Magyarok seftelhetnek a kínaiakkal (rasszisták). Jelenleg az a rendszer, hogy a maszek tárgyal, de a cége 51%-ban az állam tulajdonában van.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés