Balla: A baloldal a magyar szakhivatalok egyöntetű véleményével megy szembe

2021. február 24. 19:12
Az ellenzék oltásellenes politikájáról beszélt a fideszes képviselő.

„Úgy beszélnek az oltás mellett, hogy egyébként mindenkit elbátortalanítanak” – fogalmazott az ellenzék oltással kapcsolatos kommunikációját illetően. Rámutatott, hogy a baloldal a magyar szakhivatalok egyöntetű véleményével megy szembe. A fideszes politikus felszólalását Kocsis Máté is megosztotta Facebook-oldalán.

„El tudja képzelni, hogy egy világhírű orvosprofesszor, mint Merkely professzor úr, arról beszélne, hogyha bizonytalan lenne bármely oltás is Magyarországon, akkor egyébként érvelne mellette?” – tette fel a kérdést Arató Gergelynek.

Összesen 55 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Lengyelországban jelenleg nincs nagy zűr, így ragaszkodnak az EMA-s vakcinákhoz. Szlovákiában nagyobb a baj, ők már megpróbálnak Szputnyikot is venni. Ami komoly kérdés az az, hogy a későbbi utazásoknál mennyire fogadják majd el a nem EU-s vakcinákat, ahogy most a lengyelek léptek, egyáltalában nem vagyok benne biztos, kivéve, ha a gyakorlatban nagyon jól teljesítenek.

Jó, de ez egy baromság. Nehogymár egy nagyit azért ne oltsanak be kínai vakcinával, mert Gyurcsánynak nem tetszik! Hát ki a Gyurcsány? Értem, hogy mindenhez is ért, de itt emberéletekről van szó.

Csakhát ebből így még hatalom sem lesz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés