Bayer: Felháborító, hogy a fehérek jók a sportban

2021. február 23. 10:20
Kamala Harris húga szerint rasszizmus, hogy Tom Brady, aki történetesen fehér, a Fekete Történelem Hónapjában nyerte meg a Super Bowlt.

Talán nem mindenki hallotta, de Kamala Harris amerikai demokrata alelnök húga szerint rasszista dolognak számít, hogy minden idők egyik legnagyobb sportolója, a történetesen fehér bőrszínű Tom Brady amerikai focista hetedszer is megnyerte a Super Bowlt. Történt mindez az úgynevezett Fekete Történelem Hónapjában, ami, úgy tűnik egyszerűen „nem fér bele”.

Erre reagált Bayer Zsolt is hivatalos Facebook-oldalán.

„A tegnapi Bayer showban azon elmélkedtem, hogy az amúgy republikánus és fehér Tom Brady hogyan merészelt hetedszer is Super Bowlt nyerni? Megnyugtatom Önöket, hogy ezen nem csak én elmélkedtem, hanem az amerikai baloldal szupersztárjának, Kamala Harrisnek az unokahúga is. Hát felháborító, hogy a fehérek jók a sportban, de nem?!” – írja Bayer Zsolt.

Kép forrása: Bayer Zsolt Facebook-oldala

Összesen 89 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Akkor mit kezdene a XX. század első felének talán legjobb, legsokoldalúbb sportolójával ( tízpróba, base-ball etc.) a félig indián, félig fehér Jim Thorpe-pal. Az anekdota szerint diákkorában, amikor a szomszéd középiskola atléta-válogatottjával versenyeztek, Ő egyedül utazott át az edzővel. Ők nyertek....

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés