Motelalkalmazottnak hazudta magát a kaszinómogul, hogy megkapja az oltást

2021. január 26. 10:36

Magángéppel, feleségestül repült Kanada legnyugatibb részére, hogy megkapja az őslakosoknak szánt védőoltást.

2021. január 26. 10:36
null

Óriási botrány lett Kanadában Rodney Baker kaszinómogul ügyéből, miután kiderült, hogy a férfi magángéppel repült Kanada legnyugatibb, egyben legkisebb territóriumába, Yukonba, hogy ott egy alig 100 fős településen feleségével együtt megkapja az őslakosoknak szánt koronavírus elleni védőoltást – írta meg a Telex. Hozzátették: a férfi és színésznő felesége, Ekaterina Baker azt hazudta, hogy a helyi motelben dolgoznak.

A Telex megírta, hogy a mobilklinika dolgozóinak gyanús lett, hogy a két beoltott, akik a motel alkalmazottjainak hazudták magukat, az oltás után egyből a reptérre sietett. Kiderült a turpisság, így a klinika dolgozói gyorsan értesítették a hatóságokat, akik a reptéren érték utol a Vancouverbe visszasiető párt, írják.

A telex közölte: Bakeréket a karanténintézkedések megsértésével vádolják, amiért legfeljebb 500 kanadai dolláros büntetést (115 ezer forint) és/vagy féléves börtönbüntetést szabhatnak ki. A pénzbírság nem okoz majd komoly problémát, hiszen Rodney Baker 2019-ben több mint 10 millió kanadai dollárt keresett. Baker az ügy miatt lemondott a Kanadában több kaszinót is üzemeltető Great Canadian Gaming Corporation éléről – írta meg a Telex.

(Telex)

Kép forrása: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. január 26. 13:47
Mátra alja!
fogas paduc
2021. január 26. 13:04
Azonnal vonják ki a testéből a liposzómákat!
Akitlosz
2021. január 26. 12:48
Kétlem, hogy egy 100 fős településen ne tudnák, hogy kik dolgoznak a település moteljében. És, hogy kik nem. Ilyen mesét egy száz fős településen lehetetlen beadni. Ott mindenki ismer mindenkit minimum látásból. Meg aztán feltalálták már a személyi igazolványt lakcímkártyával. És a TAJ számot is. Szóval minimum furcsa ez a történet.
rugovics tibusz
2021. január 26. 11:47
Ott kezdődik a gond, hogy csalni meg hazudozni kell, hogy megkapd azt az oltást, ami alanyi jogon járna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik