Motelalkalmazottnak hazudta magát a kaszinómogul, hogy megkapja az oltást

2021. január 26. 10:36
Magángéppel, feleségestül repült Kanada legnyugatibb részére, hogy megkapja az őslakosoknak szánt védőoltást.

Óriási botrány lett Kanadában Rodney Baker kaszinómogul ügyéből, miután kiderült, hogy a férfi magángéppel repült Kanada legnyugatibb, egyben legkisebb territóriumába, Yukonba, hogy ott egy alig 100 fős településen feleségével együtt megkapja az őslakosoknak szánt koronavírus elleni védőoltást – írta meg a Telex. Hozzátették: a férfi és színésznő felesége, Ekaterina Baker azt hazudta, hogy a helyi motelben dolgoznak.

A Telex megírta, hogy a mobilklinika dolgozóinak gyanús lett, hogy a két beoltott, akik a motel alkalmazottjainak hazudták magukat, az oltás után egyből a reptérre sietett. Kiderült a turpisság, így a klinika dolgozói gyorsan értesítették a hatóságokat, akik a reptéren érték utol a Vancouverbe visszasiető párt, írják.

A telex közölte: Bakeréket a karanténintézkedések megsértésével vádolják, amiért legfeljebb 500 kanadai dolláros büntetést (115 ezer forint) és/vagy féléves börtönbüntetést szabhatnak ki. A pénzbírság nem okoz majd komoly problémát, hiszen Rodney Baker 2019-ben több mint 10 millió kanadai dollárt keresett. Baker az ügy miatt lemondott a Kanadában több kaszinót is üzemeltető Great Canadian Gaming Corporation éléről – írta meg a Telex.

(Telex)

Kép forrása: Facebook

Összesen 23 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés