Étterem, színház zárva, kaszinó nyitva

2021. január 26. 10:21

Puzsér Róbert
Facebook
Ez egy kétharmados rendszer, melyet Orbán Viktor és bűnszövetkezete teljhatalommal vezet – el kell zavarni, bármi jöjjön is helyette.

„Ha csak egy érvet mondhatok, hogy miért takarodjon ez a romlott, cinikus, gazember kormány, az az, hogy még most is nyitva tartanak a kaszinók. Bezáratják az éttermeket, az italkiméréseket, a színházakat, a mozikat, a közösségi tereket: tönkreteszik tízezrek megélhetését és százezrek mindennapjait, a kulturális és szociális életet, de a játékasztaloknál este hétig forog a rulettkerék.

Akár a Rákosi-rendszerben: ok nélkül záratják be, és büntetik meg a Madách téri Központot, mert túl sokan álldogáltak előtte, és ettek a nyílt utcán, miközben az elitjük lazán blackjackezik a zárt térben – ők járvány felett állnak.

Tudom, hogy az ellenzék megéri a pénzét. Látom a Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára vezette választási szövetséget, és mondhatom: lever tőle a víz. Látom, hogy az ellenzék még több szigort, és még hosszabb karantént követel, én is olvasom az ellenzéki újságírókat, akik szemérmetlenül riogatják, és terrorizálják a közvéleményt, akik Orbán rendőrségének önkényes fellépését ünneplik, s akik nap mint nap azon versengenek, hogy melyikük tud ijesztőbb adatokkal előrukkolni.

Csakhogy ez egy kétharmados rendszer, melyet Orbán Viktor és bűnszövetkezete teljhatalommal vezet – el kell zavarni, bármi jöjjön is helyette. Mert az a nép, amelyik ezt eltűri, nem érdemel sem szabadságot, sem biztonságot, sem demokráciát, sem jogállamot, sem Európai Uniót, sem európai béreket. Az a nép, amelyik eltűri, hogy nyitva tartsanak a kaszinók, mialatt éttermek és edzőtermek épp tönkremennek, szolgák gyülekezete.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 125 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Front, erős front..., mit lehet ilyenkor tenni?
Talán, hallgatni, mert az arany.
A magyar intézkedések európai viszonylatban a gyengébbek közé tartoznak.
A nyomorult szerint ezért " takarodjon ez a romlott, cinikus, gazember kormány,"...
Tudod, mit, Róbert?
LÉgyen itt is Eindhoven.
Olvastál a holland tüzekről, erre kikapcsolt a nyugtatózott agyad, átestél hiperhisztibe.
Nem baj, így sem szeretünk, ellenben - sajnálunk.
Jobb sorsra lettél volna..., ha ezt még megérted

Puzsér fejvesztetten, indulatból ír. Jól tette volna, ha ezt az írását/elvakultságát nem teszi közszemlére. Egy pártot/kormányt mindig azért választanak meg a józan polgárok, mert az adott választékból a legjobb. Az ellenzék kirívóan nem alternatíva a mostani kormányhoz képest, de Puzsér mégis őket ajánlja. Normális ez a fószer?

Nem beszélve arról, hogy a kaszinók tele vannak az utolsó farhátravalójukat kockára tevő, veszélyeztetett nyugdíjasokkal. Orbán igy akar megszabadulni tőlük.

Elmebeteg... Rákosi-rendszerezel, amikor szinte nincsen olyan ország Európában, ahol ne lett volna jellemzően jóval nagyobb a korlátozás, mint hazánkban... nyilván Németországtól Portugáliáig, Angliától Ausztriáig mindenhol a Rákosi-rendszert koppintják...

Konolyan mondom, most idegállapotba kerültem...

Az a jó Puzsérban, hogy kb. mintha reggelre törlődne minden, amiről egészen addig ugatott (ugyanakkora vehemenciával). Ezért hát bármiről bármit képes ugatni (ugyanakkora vehemenciával).

Most hogy ennél a konkrérumnál maradjunk, hányszor meg hányszor ugatott arról, hogy "ki kell lépni az Orbán vs Gyurcsány körből", hogy egyáltalán nem mindegy ki váltja Orbánt (a hétszentségit már, ez volt az a felütés, amivel beszállt a föpolgármesteri versenybe!!!)... most erre idehányja ezt.

Két nap múlva meg megint a mainak az ellenkezőjét fogja ugatni.

Puzsérnak írasd fel.
Láthatóan nem szedi a gyógyszereit.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés