Letartóztatták a ferencvárosi emberölés két gyanúsítottját

2021. január 23. 14:14

A döntés nem jogerős, az ellen a gyanúsítottak és védőik fellebbezést nyújtottak be.

2021. január 23. 14:14
null

A Budai Központi Kerületi Bíróság elrendelte annak a két fiatal férfinak a letartóztatását, akiket azzal gyanúsítanak, hogy megöltek egy 19 éves fiatalembert a IX. kerületben – közölte az MTI-vel a Fővárosi Főügyészség szóvivője szombaton.

Rab Ferenc tájékoztatása szerint a bíróság az ügyészi indítványnak megfelelően a szökés és elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélyére tekintettel rendelte el a kényszerintézkedést. A döntés nem jogerős, az ellen a gyanúsítottak és védőik fellebbezést nyújtottak be.    

A rendőrség csütörtökön közölte, hogy őrizetbe vették a két gyanúsítottat. A nyomozás adatai szerint a 19 éves férfi egy Telepy utcai társasház előtt egy korábbi vitás ügy miatt keveredett szóváltásba a 20 éves B. Jánossal és a 21 éves K. Antallal. A vita során a 19 éves férfi elővett egy gumilövedékes fegyvert, és több lövést adott le B. Jánosra és társára, majd bemenekült egy társasházba. B. János és K. Antal követte a lépcsőházba a férfit, ahol B. János egy késsel megszúrta, majd társával többször megrúgta és megütötte. Ezután elmenekültek a helyszínről, de a budapesti rendőrök pár percen belül a helyszín közelében elfogták őket.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
74bro
2021. január 23. 17:35
SzFE hallgatók voltak. A 19 éves srác azt merte állítani, hogy Vidnyánszky édesanyja attól még lehetett rendes asszony, amitől a másik két ifjú teljesen elveszítette a fejét. Ha nem tudnám biztos forrásból, kapásból azt gondoltam volna, hogy a kisebbség veszített el egy harcostársat a többség provokálta háborúban...
szóda
2021. január 23. 17:31
Gondolom tesók voltak.
szodabár
2021. január 23. 15:36
Csak így tovább, családon belül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik