A kormány várja meg az uniós hatóságok engedélyét

2021. január 23. 09:25

Mielőtt milliárdokért rendelnek még a kontinensen nem engedélyezett vakcinákat!

2021. január 23. 09:25
Donáth Anna
Facebook

„Végre egyre nagyobb az oltási kedv Magyarországon! A kormány káoszkommunikációja ellenére az emberek egyre inkább bíznak az EU által bevizsgált és engedélyezett védőoltásokban. De ezt a bizalmat rombolják azzal, hogy az Európai Gyógyszerügynökség engedélye nélkül engedélyeznek az országban vakcinákat.

Mindezt azért, hogy Orbán Viktor gesztust gyakorolhasson Vlagyimir Putyinnak, és hogy néhány kormányközeli stróman az azeri lélegeztetőgép-vásárláshoz hasonlóan újra lefölözze a saját hasznát egy átláthatatlan beszerzésből.

A kormány várja meg az uniós hatóságok engedélyét, mielőtt milliárdokért rendelnek még a kontinensen nem engedélyezett vakcinákat!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 297 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Doma
2021. január 24. 13:14
Az állandó itthoni és brüsszeli vádaskodás helyett dolgoznod kellett volna Katalin, Klára és István kollegáddal együtt, hogy már itt legyen az általatok egyedüli jónak tartott vakcina. Ezért fizetünk titeket közpénzböl s nem az áskálódásért.
Vallasz Vilmos
2021. január 24. 09:03
Úgy vettem észre, hogy az eu nincs a covid helyzet magaslatán. Enyhe kifejezéssel élve.
Vasalo
2021. január 24. 08:18
Érdekes mi jut ennek a libának, most az eszébe, amikor korrupcio miatt megbukott a jogállamiság egyik élharcosa a gazember Rutte Hollandiában. Amikor ugyanilyen okbol ki kellett rugni a spanyol hadsereg vezérét, amikor az EU bürokratái teljesen elbaszták a vakcina beszerzést, söt egyre inkább korrupcio gyanus az egész ügy, mégis a kedvenc barátnöje Verácska az osztrák lapban össze vissza pofázik, büntetésekröl, söt egy tagállam demokratikusan megválasztott kormányának a BUKTATASÁRÓL jár a pofája. Nem kéne ezeknek az embereknek megvizsgálni a saját legitimitásukat. Kit is képviselnek valojában. Azt már tudjuk, hogy azt az 50 millios kisebbséget biztosan nem (minority safe pack), de már lassan az is kiderül, hogy az europai népeket sem igen képviselik, hiszen csak az utobbi 4-5 napban foglalkoztak a fehér oroszokkak, a moszkvai oroszokkal, Venezuelával, Vietnammal, de semilyen korrupcios ügyet nem láttak sem Hollandiában, sem Spanyolországban, sem Romában de még a saját házuk folyosoin sem. Nem kellene megit felhivnia Verácskát, hogy rosszul ül a lovon? Vagy ott is Hofi szavaihiz tartják magukat: Mi az a korrupcio? Amiböl kimaradsz!
bagira
2021. január 24. 04:58
Madarat tolláról , magyargyűlölőt apjáról .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik