A kormány várja meg az uniós hatóságok engedélyét

2021. január 23. 9:25

Donáth Anna
Facebook
Mielőtt milliárdokért rendelnek még a kontinensen nem engedélyezett vakcinákat!

„Végre egyre nagyobb az oltási kedv Magyarországon! A kormány káoszkommunikációja ellenére az emberek egyre inkább bíznak az EU által bevizsgált és engedélyezett védőoltásokban. De ezt a bizalmat rombolják azzal, hogy az Európai Gyógyszerügynökség engedélye nélkül engedélyeznek az országban vakcinákat.

Mindezt azért, hogy Orbán Viktor gesztust gyakorolhasson Vlagyimir Putyinnak, és hogy néhány kormányközeli stróman az azeri lélegeztetőgép-vásárláshoz hasonlóan újra lefölözze a saját hasznát egy átláthatatlan beszerzésből.

A kormány várja meg az uniós hatóságok engedélyét, mielőtt milliárdokért rendelnek még a kontinensen nem engedélyezett vakcinákat!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 290 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Összegzésül: az EMA tehát nem végez vizsgálatokat, csak azok fentiekben leírt dokumentációját értékeli és szükség esetén további kiegészítő adatok benyújtását kéri."
https://mandiner.hu/cikk/20210..

A haladó sajtó kihasználva a hétvégét, összehangolt rémhírterjesztésbe kezdett...

Ezek a közlemények olyanok, mintha egy kipontozott sablon szerint írnák őket: csak be kell helyettesíteni a megfelelő szavakat. A séma: Orbán korrupt, Putyin-barát, az EU biztosan jobb mint a hazai, haverok, oligarchák. A többi kipontozott helyre be lehet írni az aktuális információkat. Ennyire hülyének nézi Donáth a választópolgárokat.

Én azt csodálom, hogy Oroszország egyálatlán exportál vakcinát, mielőtt a hazai oltásokat nem fejezi be.

Erre már csak azt tudom mondani, hogy a kurva anyádat, Donáth Anna
magyar állampolgárságú EUs parlamenti képviselő!!

Már nem Ceglédi Zoltán. Viszont nem jobb az új sem.

A Pfizer eredményesen blokkolja az uniós szintű engedélyezést, de ez még kevés, helyi szinteken is nyomást kell gyakorolni a kormányokra, a konkurenciát ki kell iktatni. Anna is csak addig kap pénzt a folyószámlájára, amíg ennek érdekében kampányol.

A rosszindulatú nőszemély próbálja akadályozni a járvány elleni védekezést.
Úgy tesz, mintha az EU ellenezné az orosz vakcina alkalmazását
Telex, nem kormánypárti lap írja
2021. január 21. – 14:
Németország támogatást biztosít Oroszországnak az új típusú koronavírus ellen Oroszországban kifejlesztett Szputnyik V oltás európai uniós engedélyeztetéséhez – mondta Angela Merkel német kancellár csütörtökön Berlinben.
A kb. 92 vagy 95 százalékos hatékonyságú Szputnyik V-t és a durván 70 százalékos hatékonyságú AstraZeneca–Oxford-vakcinát már engedélyezték Magyarországon,

pontosabban az OGYÉI a vizsgálatok lezárultával szerdán ideiglenes, Magyarország területén érvényes használatbavételi engedélyt adott ki a magyar jogszabályok alapján. Ez az engedély hat hónapra szól, és további hat hónappal egyszer meghosszabbítható.

Az EU hatósága csak a papírokat vizsgálja, nem a vakcinát.

Jourovaval szokott csacsogni. Ő lehet a mentora.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés