„Könnyű volt itt hagyni minket, mi meg lapátoljuk az ő sz@rját” – Nekiment Vonának a Jobbik frakcióvezető-helyettese

2021. január 18. 13:05
Nunkovics Tibor nehezen viseli, hogy volt pártelnöke bírálta a Jobbikot a keresztes botrányuk miatt.

A facebookon támadja Vona Gábort Nunkovics Tibor, a Jobbik frakcióvezető-helyettese – vette észre az Origo. A politikus azért ment neki volt pártelnökének, mert az a napokban keményen bírálta volt pártja keresztényeket gyalázó posztját. A Jobbik múlt héten tett közzé egy fotómontázst, amelyen Donald Trump és Orbán Viktor hívei láthatóak, a kezükben feszületekkel. (véleménycikkünk az ügyben

„Trump-sámánok” (...) „a békemenetnek csúfolt tömeghőbörgésen bemutatkozó megvezetett Orbán-hívőkre hasonlítanak, akik feltehetően 2022-ben – Orbán bukása után – ugyanúgy törnének be a Parlamentbe, mint az amerikai populista cimbora felhecceltjei” – írta a párt kép mellé. 

Vona erre ragálva többek közt azt írta, 

„Szégyellem magam, és örülök, hogy nem vagyok most köztetek. Ez gyalázat. Balról előzzük a DK-t...”

Majd posztja alatt vitába keveredett a szintén volt jobbikos Szotyori Lázár Zoltánnal (aki nem mellesleg Vona keresztfia – a szerk.), akinek azt írta: „Zoli! A Jobbik ilyen képet nem rakhat fel. Ez egy utolsó proli uszítás, ami Trump és a NER visszataszítóságát egy feszülettel kívánja demonstrálni. Ez vállalhatatlan”

A Jobbik bejegyzésétől egyébként Balczó Zoltán, a párt országgyűlési képviselője is elhatárolódott.

Visszaszólt Vonának Nunkovics

A Jobbik vezető politikusai eddig sosem bírálták a pártot 12 évig vezető Vona Gábort, Nunkovics Tibor azonban láthatóan nehezen viselte a volt pártelnök kritikáját. A frakcióvezető-helyettes először úgy reagált, Vona Gábor irigységből kritizálta a párt vezetését, mert Jakab Péterrel jelenleg ugyanott tartanak, mint vele a csúcsidőkben.

Nunkovics a napokban a Jobbik és Jakab Péter sikerességéről posztolt közösségi oldalán, majd, miután a bejegyzés alatt több kommentelő is kritikusan reagált a Jobbik keresztes fotójára, úgy reagált: 

„Ő cserben hagyott minket, szóval kevésbé mozgat már meg a tevékenysége. A legnagyobb bajban hagyta el, elsőként a hajót. Sokáig próbáltam őt védeni mások előtt. Hát ennek vége az biztos, miután féltékenységből támadja a mostani vezetést. Nagy csalódás az egész közösségünknek Gábor mostani viselkedése.”

A vita azonban itt nem ért véget. A frakcióvezető-helyettes a kommentek között tovább folytatta: 

„Hát itt nagyon sok dolog van, amiről egy kívülálló (nem rosszból írom) nem tudhat. Én magam is csak most kezdek tisztán látni pár dologban. Egyébként arra féltékeny, hogy Péterrel jelenleg ugyanott tartunk mint vele a csúcsidőkben. Azt gondolta majd nélküle vegetál a közösség, dehát ebben is tévedett.

Persze könnyű volt itt hagyni minket, mi meg lapátoljuk az ő sz@rját.

Már elnézést, de ez konkrétan így van”  (sic!)

Antiszemita múlt

Nunkovics Tibor, aki Jakab Péter pártelnökké választása után jutott vezető szerephez a pártban, teljes mértékben lojális a Gyurcsány Ferenccel szövetséget kötő pártelnökhöz. Pedig lett volna miért kitenni a pártból, amikor Jakab a Jobbik irányváltása után azt ígérte, megszabadul a szélsőségesektől.

Nunkovics ugyanis korábban radikális nézeteiről volt ismert, és még tavaly nyáron is antiszemita megnyilvánulást tett. Ekkor, miközben Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP EP-képviselője arról beszélt az Országgyűlésben, hogy a Jobbik korábban a zsidó származású képviselők listázását kérte, a jobbikos politikus először az orrára mutatott, majd pedig Deutsch felé mutatott, és azt mondta, hogy te is az vagy. Nunkovics ellenére továbbra is élvezi a pártvezetés bizalmát.

 

Összesen 95 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez már a ti szarotok pajtás, és nem fogjátok ellapátolni. Ez maga alá fog temetni benneteket, és a kutyának se fogtok hiányozni.

Minden békemeneten ott voltam és nem láttam semmilye kosztümbe öltözöttet gyűlölettel sugárzó arccal.
Mint ahogy ezek be akarják állítani.
Ellenben jó érzés volt látni a békesseget és a szeretetet még cigány vagy zsidó honfitársainknál is
Mert voltak ott izraeli zászlóval
, és cigány zászlóval is. Együtt.

"Egyébként arra féltékeny, hogy Péterrel jelenleg ugyanott tartunk mint vele a csúcsidőkben."

20 % vs 6 %

Nem Vonát akarom védeni, de azért az egyik szám a legerősebb ellenzék
pozíciója, a másik meg araszolás a parlamenti küszöb irányába.

"a jobbikos politikus először az orrára mutatott, majd pedig Deutsch felé mutatott"

Klára asszony orrát megvizsgálta-e az összeborulási szerződés aláírása
előtt?

Na igen.
Az a bizonyos kognitív disszonancia...

Vergődjenek csak.

:)))))))))))

Olyanok vagytok, mint az MDP mondjuk 1952-ben.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés