Nem tetszik az LMP-nek a 25 év alattiak szja-mentessége

2021. január 15. 11:12

Badarságnak tartják a miniszterelnök tervét.

2021. január 15. 11:12
null

Az LMP rosszul időzített és a forrásokat rosszul felhasználó neoliberális intézkedésnek nevezte Orbán Viktor bejelentését, miszerint a 25 év alattiak SZJA-mentességet élveznének – írja a párt a Facebook-oldalán.

A Fidesznek lövése sincs, hogyan kezelje a válságot Magyarországon és ezen belül a fiatalok problémáit”

– jelentették ki.

Szerintük Magyarországon jelenleg a vendéglátás, a szállodaipar, a turizmus, rendezvényszervezés, és a fél szolgáltató szektor a padlón van, így ők inkább ezeket támogatnák célzottan – írják.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
metálgitár
2021. január 16. 22:33
Örülök, hogy más, hozzám hasonlóan segítőkész olvtársakkal is össze szokott itt futni. Kérdezzen máskor is nyugodtan, igyekszem majd akkor is segíteni.
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. január 16. 16:42
Van eszemben, csak próbálom sorbavenni a lehetőségeket. Elvégre sehol nincs előírva, hogy egy 25 évesnél fiatalabb csak alkalmazottként juthat jövedelemhez, bevételhez. Vajon erre is kiterjed majd az adókedvezmény? 1. Igen, ezért beszélek jövedelemadóról, és járulékokról. Remélem így harmadik olvasatra már megértésre talál. Remélem. 2. Végre eljutottál oda, hogy vetted a fáradtságot és magad jártál utána, és nem engem próbálsz csuklóztatni. Alakul ez. Továbbra is kérdés, hogy a foglalkoztatottságot kívánja növelni a kormány azzel az intézkedéssel, vagy a fogyasztást kívánja ösztönözni? Előbbi esetben a munkáltató bérre rakódó adóterheit is csökkenthetné, nem csak a munkavállalóét. Utóbbi esetben magam is szkeptikus vagyok, mert a gazdaságon nem sokat segít ha az így keletkező többletjövedelem nem az önálló élet megalapozására fordítódik.
Hattori
2021. január 15. 16:55
ezzel szemben az alapjövedelem meg igen tetszik az lmp-nek... :D :D :D balfaszok! pár ilyen jó húzás Orbántól, azt a hazaáruló ellenzék, megint mehet sírni brüsszelbe 22-ben... :D
rókabácsi
2021. január 15. 15:37
mert nem ők találták ki! csak az atom erőmű na azaz igazán!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik