Culkin támogatja, hogy Trumpot kivágják a filmből

2021. január 15. 13:51

A Reszkessetek betörők 2-ben szerepelt az amerikai elnök a gyerekszínésszel.

2021. január 15. 13:51
null

Kisebb mozgalom indult az interneten, ami azt követeli, hogy vágják ki Donald Trumpot a Reszkessetek Betörők második részéből, Macaulay Culkin, az egykori gyerekszínész Twitteren reagált, és támogatja az ötletet számol be a Neokohn.

Egy Twitter-felhasználó felvetette, hogy Trumpot digitálisan cseréljék le a negyven esztendős Macaulay Culkinra, mire a színész jelezte, hogy tetszik neki az ötlet. Az internetet elöntötték a mémek, hogy kivel lenne érdemes lecserélni Trumpot.

(Neokohn)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaltran
2021. január 16. 22:14
CULCIN FOR PRESIDENT! BIDENNÉL Ő IS JOBB LENNE
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. január 16. 16:01
Szerintem Trockijra kellene kicserélni ha már Lenin mellől kiretusálta a mozgalom.
VeJoLa
2021. január 16. 10:40
Reszkessetek amerikaiak, ha egy ilyen drogos, filmtörténeti kriptaszökevényen is múlik, kitörlik-e Trumpot az USA múltjából!
kukasmacska
2021. január 16. 08:40
Remek, most már csak pár száz millió néző agyát kell átmosni, akik sajnos emlékeznek arra, hogy ki szerepelt abban a jelenetben. A juhtyúkról jóval könnyebb lesz eltüntetni. Nehéz a feladat, de nem hátrálhatunk meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik