Culkin támogatja, hogy Trumpot kivágják a filmből

2021. január 15. 13:51
A Reszkessetek betörők 2-ben szerepelt az amerikai elnök a gyerekszínésszel.

Kisebb mozgalom indult az interneten, ami azt követeli, hogy vágják ki Donald Trumpot a Reszkessetek Betörők második részéből, Macaulay Culkin, az egykori gyerekszínész Twitteren reagált, és támogatja az ötletet számol be a Neokohn.

Egy Twitter-felhasználó felvetette, hogy Trumpot digitálisan cseréljék le a negyven esztendős Macaulay Culkinra, mire a színész jelezte, hogy tetszik neki az ötlet. Az internetet elöntötték a mémek, hogy kivel lenne érdemes lecserélni Trumpot.

(Neokohn)

Összesen 119 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha már vitatkozni nem tudsz vele, akkor töröljék. Mint Trumpot egy régebbi filmből, mint Sztálin ellenfeleit egy régebbi képről.Te ezt tartod értelmes hozzászólásnak?

Culkin támogatja, hogy Trumpot kivágják a filmből.
A nemkívánatos személyek eltüntetése is sokszor merült fel igényként. Nos ez nem volt máshogy a Szovjetunióban is, de köszönhető annak hogy a XX. században igen sok politikai erő váltotta egymást, sokszor véres kézzel, így ott sokszor nyúltak ehhez a módszerhez.
Például Lenin beszéde

Az emelvény alatt Lev Trockij és Lev Kamenev állt az eredeti képen. Ám 1927 után Sztálin hatalmának megszilárdulásakor elkezdték az ilyen képek retusálását. Simán eltüntetni a képeket azért nem lehetett mindet, hisz ezek személyek szinte mindenütt ott voltak ahol Lenin is, így a korai ps volt a megoldás. Jellemző volt Sztálinra, hogy nem csak a képekről tüntette el politikai riválisait.
Lenin beszéde

Az emelvény alatt Lev Trockij és Lev Kamenev áll az eredeti képen. Ám 1927 után Sztálin hatalmának megszilárdulásakor elkezdték az ilyen képek retusálását. Simán eltüntetni a képeket azért nem lehetett mindet, hisz ezek személyek szinte mindenütt ott voltak ahol Lenin is, így a korai ps volt a megoldás. Jellemző volt Sztálinra, hogy nem csak a képekről tüntette el politikai riválisait.

Mi a bajod annamannával?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés