Feketelistára teszik Trump szövetségeseit

2021. január 13. 17:43
Alexandria Ocasio-Cortez mellett a Forbes magazin tartalomért felelős igazgatója sem szívleli a Trumphoz közeli embereket.

Alexandria Ocasio-Cortez, a Demokrata párt képviselője listát készíttetett a Donald Trumphoz közeli emberekről – adta hírül a Newsmax. A portál szerint a lajstromot azzal a céllal készítették, hogy bizonyos személyeket meg tudjanak figyelni. Ugyanakkor nem Ocasio-Cortez az egyetlen, aki listázná a Trumphoz közeli embereket – mutat rá a csatorna. A Forbes magazin tartalomért felelős igazgatója arról írt, ha bárki Trumphoz közeli embereket vesz fel cégéhez, akkor a befolyásos lap el fogja intézni, hogy bármit kommunikál az adott vállalat, azt hazugságként tüntessék fel.

Pat Fallon, republikánus konresszusi képviselő így reagált az ügyben: „Mindez azt jelenti az esetükben, hogy büntessenek és befogják a szánkat / elkussoltassanak. Ezt azonban mi nem hagyjuk. Nem engedjük, hogy elhallgattassák a Newsmax Televíziót és más konzervatív csatornákat. Ezt próbálják elérni a közösségi hálón is. Engem azonban több mint 250 ezer ember választott meg, hogy én legyek az ő hangjuk, és én képviseljem érdekeiket az alsóházban. Éppen ezért nem fogok amiatt aggódni, mert egyeseknek nem tetszik, ami mellett kiállok”.

Összesen 43 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Normális ember ilyenkor csak azt teheti, hogy kőkeményen bojkottál minden baloldalhoz köthető céget. Lássuk ki bírja tovább.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés