FBI: mindenkit megtalálunk, aki részt vett a Capitolium ostromában

2021. január 13. 14:54
Ha elhagytad a fővárost, akkor a helyi ügynökeink fognak az ajtódon kopogtatni – üzente a Szövetségi Nyomozó Iroda.

Már több mint 100 ezer digitális bizonyítékkal rendelkezik az Amerikai Igazságügyi Minisztérium a Capitolium elleni ostromban résztvevőket illetően – írja a 24.hu.

A múlt héten történt események után a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) Twitteren szólította fel a követőit, hogy küldjék el nekik, ha a nyomozást segítő információk birtokába jutnak. Az FBI szóvivője beszámolt arról, hogy már 170 esetben indítottak eljárást a támadók ellen, és ebből 20 ember ellen már vádat is emeltek, valamint negyven ügyben a washingtoni fellebbviteli bíróság folytat tárgyalásokat.

A The Verge beszámolója szerint egy keddi sajtótájékoztatón a nyomozóiroda a következőt üzente a Capitolium ostromlóinak:

„Meg fogunk találni, az FBI-nak kiváló a memóriája és messzire elér a keze. Ha elhagytad a fővárost, akkor a helyi ügynökeink fognak az ajtódon kopogtatni.”

Összesen 51 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

de kar hogy Janukovics ezt nem tudta, dehogy hivta volna vissza a Berkutot

Igen, az FBI a büdös qrvanyjukat is megtalálták már az összes BLM-esnek, Antifásnak, meg a demokratikus kormányzóknak, polgármestereknek, akik ezeknek a bűnözőknek a stricijei meg a kurvái...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés