Reménnyel teljes

2020. december 23. 7:57

Horn Gábor
Népszava
2019 beigazolta azt, amit évekig hajtogattunk előtte; az előválasztás sikert jelent majd.

„Az SZFE példásan és lélekemelően ellenálló fiataljai ezeket akarják – csak idejük és kiapaszthatatlan belső szabadságuk van; nincs színházuk, amit el lehet venni, nincsenek gyerekeik, akiket el kell tartani, zsarolhatatlanok, és kibújnak a kiszolgáltatottság minden gonosz csapdájából.

Ráülni az ő ügyükre persze nem helyes, a színész- és rendezőhallgatóknak nem dolga, hogy megoldják a változó potenciájú ellenzék problémáit. Mégsem kárhoztathatóak azok, akik a kuratórium összetételén túlmutatónak látják a helyzetet, hiszen tényleg jóval többről van szó az egyébként önmagában is botrányos intézkedésnél.

2019 beigazolta azt, amit évekig hajtogattunk előtte; az előválasztás sikert jelent majd. Ez fontos gyakorlati tudás az összefogás politikusainak, ehhez kaptak most spirituszt is, ezt kell életben tartani. Elő kell készíteni 2022 előválasztásait, és ebbe a munkába kell becsatornázni azt az energiát, amit az ellenzéki szavazók az egyetemistáktól kaptak.

Jövőre lesz vakcina, ami lehetőséget nyit az ellenzéknek a példamutatásra. Példamutatásra szabadságszeretetből, önállóságból, felelősségből. A jókedvűek oldalára kell csábítani a bizonytalanokat, és bizonyítani kell az Orbán-hívőknek, hogy parancs és póráz nélkül, önálló elképzelések és szándékok szerint is lehet vigyázni egymásra. Vigyázzunk egymásra addig is, és ha eljön a karanténmentes szabadság, tegyünk érte, hogy kisvártatva politikai szabadság is kövesse azt.”    

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 169 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Vigyázzunk egymásra addig is, és eljön kisvártatva a politikai szabadság"
Valamint - ez csak úgy mellékesen, ezt Horn nem említi, de nyilvánvalóan ez az első számú célja, céljuk:
Eljön a "jókedvűek parancs és póráz nélküli" szabadsága, amelyre
garancia az az adósság lesz, amelyet a G. Sorostól kapunk majd a nyakunkba.
Örökre.
Akkor már nem lesz állami vagyon, nem lesznek nemzeti közművek, Brüsszel ad nekünk de csakis Dobrev Klárán európai bérezést és nyugdíjakat.
Magyarországnak tulajdonképpen SEMMIVEL NEM KELL MAJD fárasztania magát:
a G. Soros+Brüsszel+Horn Gáborék mindenről gondoskodnak.

Viszont: az előválasztás viccen kívül: nagy ötlet.
Aki előválasztást rendez, kétgólos előnnyel indul a választásoknak.
Miért?
Mert az előválasztásokról ír majd a teljes média és
a választásokat 99%-ban azok nyerik,
akikről a média ír.
Mégpedig, mindegy, hogy mit, teljesen mindegy.
Miért?
A tikkun olam filozófia (Sátán) az elégedetlenség generálója és terjesztője.
Az új, az ismeretlen bizalmat kap, ez törvényszerű, mert nincs olyan hatalom, amelynek ne lennének árnyoldalai.

Tehát: az elégedetlenséget felváltja a boldog megelégedettség, ezt pedig azok biztosítják, akikről az újságok, a tévéhíradók szólnak.

Soros egyik főembere büszkén tekint a moslékosvödörben kavargó
főművére.

Az úgynevezett összefogás azért bukik el, mert hazug: a legkülönfélébb ellentétes felfogásokat nem lehet hitelesen képviselni. Az összevissza hazudozás, a kényszeredett mosoly-diplomácia hamar össze fog omlani a valóság nyomása alatt.

Horn megsértődött a Gerő Andrásra:-)))))
Azóta nem megy a Hirtv-be:-)

Dobrev Klára anyjával együtt Apró Antallal alapozta meg pályafutását, ugyanabban a pártban politizálnak, ugyanabban a vérdíjként kapott villában laknak. A háború után sok német vezető családja nevet változtatva élt tovább, az utolsó német külügyminisztert, Ribbnetropot elítélték, nem lett belőle az új Németország külügyminisztere, mint ahogyan a Hitlerjugend vezetőjéből sem. Mondjam azt, hogy az egyértelmű rendszerváltás volt?

Ebbel is sugárzik az öntelt, felsőbbrendűség. Aki jobboldali, az nem saját meggyőződésből az, annak diktálják, miben higgyen. Hornéknak meg Sorosék diktálnak, de ők azért független gondolkodók. Saját lábon állva csak az SZDSZ megszűnéséig jutottak.

Én nem látom azt a fenenagy sikert Budapesten... átpolitizált városháza, márky-zay-féle pártpolitikai háborúzás a kormánnyal, a múmiák visszahozatala, gajda-baranyi-niedermüller, kirívó hozzá nem értés (busztender, szabálytalan közbeszerzések), a választási ígéretek zömének a be nem tartása, nem sorolom...

Ja, hogy ti abban méritek a sikert, hogy "bukik a Zorbán"... hát kinek mi.
Jelzem, hogy Bokros Lajos (!!!!) lényegében kampány - és pláne báiféle előválasztás! - nélkül sem állt messze a sikertől 2014-ben, a legnagyobb Fidesz-fölény idején... csak hogy árnyaljuk kicsit a képet.

Blaszfémiának hallszik. Nekem legalábbis.

Ettől az alaktól és ebben a tárgykörben.

Gábor!

Úgy sem érted, kedvencemet, Viszockijt sem,.... én nem szeretem ezt az évszakot.......ott a pénzen vásároltakat.......

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés